Fallout 76 Mikro Ödeme Sistemi Detaylandırıldı

Fallout 76 Mikro Ödeme Sistemi Detaylandırıldı

Fallout 76 Mikro Ödeme Sistemi

Fallout 76 Mikro Ödeme Sistemi

Bir süredir bugünlerde birçok oyun gibi, Bethesda’nın Fallout 76‘sının bir mikro ödeme sistemi içereceğini biliyoruz. Bethesda, daha fazla yeteneğin kilidini açmak için Perk Kartlarına gerçek para harcamamayacağınızı açıklığa kavuşturdu. Bunun yerine kozmetik ile sınırlı mikro ödeme sistemi olacak. Şimdi Bethesda, mikro ödemelerin Fallout 76’da nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi paylaştı.

Bethesda patronu Pete Hines Microsoft’un Larry “Major Nelson” Hyrb’ine söylediğine göre, Fallout 76’daki mikro ödeme para birimi Atoms‘tur. Bu Atomlar yeni kıyafetler ve skinler gibi şeylere harcanabilir. Bu Atomları oyunda görevleri tamamlayarak veya bunları gerçek parayla satın alabilirsiniz. Bununla birlikte, Bethesda henüz Atom fiyatlandırması hakkında herhangi bir bilgi söylemedi.

Durum ne olursa olsun Hines, Bethesda’nın Atomlarla cömert olacağını ve Major Nelson’a Fallout 76’nın “onları her zaman dağıtacağını” söyledi.

“Atomlar, oyun oynadıkça kullandığımız ve dağıttığımız bir şeydir, oldukça dürüst bir şekilde onları her zaman size dağıtırız. Onlar ilk kez bir yaratığı öldürdüğünüzde ya da ilk kez bir yerden meyve veya sebze topladığınızda Vault’dan ayrılan küçük ödüllerdir. Biraz zorlu bir ödül. Kozmetik ürünler satın almak için bizim dükkanda Atomlar kullanılmaktadır. Yani biliyorsunuz, yeni kıyafetler, skinler ya da bunun gibi şeyler. Karakterinizi herkesten farklı görünmesi için özelleştirin.” diye açıkladı.

Xbox One’da Fallout 76’ya ön sipariş veren herkes hemen 500 Atom alıyor. Fakat bu gerçekten tekliflerin ne kadar değerli olduğunu Bethesda oyun içi eşyaların maliyetini ortaya çıkıncaya kadar net olmayacaktır. Microsoft’un Bethesda ile olan ortaklığı, şirket ayrıca bir Fallout 76 kopyasıyla birlikte gelen 1 TB Xbox One X paketini piyasaya sürdüğü için daha da samimileşiyor.

Görünüşe göre, Bethesda, Overwatch ve Fortnite gibi oyunların modelini izliyor, çünkü oyuncuların sadece oyun üzerinde gerçek bir para harcamasına izin verecek.