Fallout 76: Tam Batı Virginia Haritası Açığa Çıktı

Fallout 76: Tam Batı Virginia Haritası Açığa Çıktı

Fallout 76

Fallout 76

Fallout 76, uzun süredir devam eden seriler için önemli bir yeni evrimdir. Nükleer savaştan kaçan çorak araziyi alışılagelmiş bir şekilde keşfetmeye alışıyor ve her zaman çevrimiçi bir çok oyunculu oyuna dönüştürüyor, oyuncuların bir araya gelmesini sağlıyor. Fallout 76, düzinelerce oyuncunun arkadaşlarını veya düşmanlarını birlikte keşfetmesini ve maceraya geçmesini sağlayacak. Doğal olarak, oyun dünyası onları barındırmak için yeterince büyük olmalı. Bunun da ötesinde, onları saatlerce meşgul tutmak için yeterli aktiviteye sahip olması gerekir.

Bethesda, Fallout 76’nun yarattığı en büyük oyun olduğunu söylüyor. E3 2018’de stüdyo, zaten oldukça geniş bir oyun dünyası sunan Fallout 4‘ten “dört kat daha büyük” olacağını söyledi. Yer seviyesinden hissetmek için lansmanına kadar beklemek zorunda kalacağımız halde, son zamanlarda gerçekleştirilen bir etkinlikte, bir oyun içi harita aracılığıyla dünyaya yukarıdan aşağıya bir bakış atma şansı yakaladık. Batı Virginia‘da keşfedebileceğiniz her yeri görebilirsiniz.

Fallout 76 Virginia Haritası

Fallout 76 Virginia Haritası

Belirli yerler işaretsiz olsa da, haritanın genel çerçevesi için iyi bir fikir edinebilirsiniz. Alt soldaki anahtarın gösterdiği gibi, bu düzen Wilderness Survey # 76-2076.2’ye göre haritalanmıştır. büyük yolları, ana otoyolları, karayolları, demiryolları ve nehri, her şeyi kuşatan dağ ve uçurumların yanı sıra, karasal yolları da göstermektedir.

Haritanın sol tarafında, üst köşeye doğru, oyuncuların oyuna başlayacağı Vault 76’yı görebilirsiniz. Fallout 76, serideki önceki oyunların bir öncelidir ve oyuncular, Vault sakinlerinin evcilleştirilmemiş çorak araziye ilk çıkanlarından biri olarak seçilmiştir. Bu kez, çorak toprak, önceki Fallout oyunlarına göre daha iyi durumda ve senin görevin, uygarlığı yeniden inşa etmek için geriye kalanları en iyi şekilde yapmak.

Bethesda, daha önce diğer oyuncuların odaklandığı gibi, insan NPC’lerinin oyunu büyük ölçüde etkilemeyeceğini doğrulamıştır. Bunun yerine Fallout 76, anlatılarını sunmak ve görevleri tamamlamak için robot NPC’leri, kayıtları ve çevresel hikaye anlatımını kullanacaktır.

Fallout 76, 14 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Önceden hazırlanmış özel bir beta, tüm platformlarda Ekim ayında sunulacak. Beta oyunun tamamını içerecek.