Fallout dizisi yıldızı, ikinci sezonunda karakterini nasıl gördüğünü anlattı

Fallout dizisi yıldızı, ikinci sezonunda karakterini nasıl gördüğünü anlattı

Dizisi “Fallout” son ayların en büyük hitlerinden biri haline geldi. Prime Video’nun yaptığı uyarlamada izleyicilere çok yüksek bir seviye sunuldu – oyun evrenlerinin uyarlamanın ötesinde, tam teşekküllü bir dizi olarak. İlk sezonunun prömiyerinin hemen ardından ikinci sezon üzerinde çalışılacağı doğrulandı.

Dolayısıyla şu anda, dizi yaratıcılarının hangi hikaye ipuçlarına dokunacaklarını bilemediğimiz bir formalite. Şu anda, muhtemelen oyuncular bile bilmiyorlar, bazıları düşüncelerini paylaşıyor olsa da. Örneğin, Lucy’yi oynayan Ella Purnell:

Lucy’nin komik olmaya devam etmesini istiyorum, çünkü gerçekten keyifli bir şey. Onun harika aksiyon sahnelerine sahip olmasını istiyorum çünkü bu da çok keyifli. Onun daha bireysel hale gelmesini istiyorum. Eğitiminin ya da Vault-Tek’in bir ürünü olmayan kendi düşüncelerini geliştirmek istiyorum.

Oyuncu daha sonra, her ne kadar her türü oynayabilecek olsa da, Lucy karakterinin gelişiminin daha bastırıcı bir yöne gitmesini hayal ettiğini ekledi. İyi kalpliliğine rağmen, bazen başkalarının fikrine katılmayabilir ve kendi yolumda durabilir. Ve karakterin algılanmasında çok iyi etkisi olabilecek çok ilginç bir seçenek olduğunu söylemek gerekir.