Fallout dizisinden yeni karede Çelik Kardeşlik üyelerinden biri gösteriliyor.

Fallout dizisinden yeni karede Çelik Kardeşlik üyelerinden biri gösteriliyor.

Fallout dizisi sevilen post-apokaliptik video oyun serisinin sadece basit bir uyarlaması olmayacak. Bunun yerine Prime Video için çekilen dizi, Ella Pernell ve Walton Goggins’in oynadığı kendi kanonik nükleer çöl alanına sahip olacak, bu da yürütücü yapımcı Jonathan Nolan’ın projeyi “neredeyse Fallout 5 gibi” tanımlamasına neden oldu.

Todd ile ilk görüşmemizden bu yana bizi en çok endişelendiren şey orijinal hikaye oldu.

Bu nedenle Nolan, kariyerindeki önceki bir uyarlamayla bile beklenmedik bir karşılaştırma yapar: Batman (Nolan, “Kara Şövalye” ve “Kara Şövalye Yükseliyor” filmlerinde kardeşi Christopher Nolan ile birlikte senarist olarak çalışmıştı).

Fallout, kariyerimde “Batman”i uyarlamakla en yakın olduğum işe benzemektedir, çünkü Batman evreninde o kadar çok hikaye var ki, kanonik bir versiyonu yok ve kendi versiyonunu yaratma özgürlüğüne sahipsiniz. Serinin her oyunu ayrı bir hikaye, şehir ve baş kahraman sunar – ama aynı mitoloji çerçevesinde. Bu anlamda dizi oyunlara benziyor. Adeta Fallout 5’le uğraşıyormuşuz gibi. Aşırı iddialı olmak istemiyorum, ama bu sadece etkileşimsiz yeni bir oyun gibi.

Fallout dizisi 12 Nisan’da Prime Video’da yayınlanacak.