Farming Simulator 19 Oyununun İlk Ekran Görüntüsü

Farming Simulator 19 Oyununun İlk Ekran Görüntüsü

Farming Simulator 19 İlk Görüntü

Milyonlarca kopya satmış olan Farming Simulator serisi, bu yıl Farming Simulator 19 ile devam edecek. İlk ekran görünütüsü ortaya çıktı ve güzel gözüküyor.

Aşağıda gördüğünüz, oyuncuların “daha önce hiç olmadığı gibi çiftçilik yapmasına” olanak tanıyan Farming Simulator 19‘un ilk oyun içi görüntüsüdür. Ayrıca, konsollar ve PC için şimdiye kadar yapılmış “en zengin ve en eksiksiz çiftçilik deneyimi” olmayı hedefliyor.

Farming Simulator 19

Farming Simulator 19

Farming Simulator 19; 2018’in sonlarında PS4, Xbox One ve PC için onaylanmıştır. Oyunun arkasında yine serinin geliştiricisi Giants Software var. Bu yılın oyunu için Giants’ın grafik motorunu tamamen revize ettiği ve tarımın hiç bu kadar güzel görünmediği bildirildi.

Oyun oynanışı güncellemeleri açısından, geliştirici, Farming Simulator 19’un önümüzdeki aylarda duyurulacak olan “çok heyecan verici yeni özelliklere” sahip olacağını söylüyor. Şimdilik sır gibi saklanıyor ama geliştiriciler bu yıl E3’te “büyük bir duyuru” yapacaklar.

Farming Simulator, sizi çiftlik hayvanları ve buğday yetiştirmek gibi şeyleri yapabileceğiniz açık bir dünyada modern bir çiftçinin rolüne götürür.

Kaynak: 1