Farming Simulator Espor Ligi Geliyor – 280.000 Dolardan Daha Fazla Ödül Var

Farming Simulator Espor Ligi Geliyor – 280.000 Dolardan Daha Fazla Ödül Var

Farming Simulator Espor Ligi

Farming Simulator Espor Ligi

Rekabetçi sanal tarım için hazır mısınız? Giants Software, bugün makul olmayan popüler oyun Farming Simulator için bir espor ligi olacağını duyurdu. Farming Simulator League‘in ilk sezonu, Avrupa’da gerçekleşecek 10 turnuvadan oluşacak. Rakipler, geliştiricinin ortaya koyduğu para ödülüyle 280.000 dolara kadar kazanma şansı ile baş başa kalacaklar.

Şirkete göre, Gamescom ve Paris Games Week gibi büyük oyun etkinliklerinde turnuvalar düzenlenecek. Her etkinlik ekiplerin ve oyuncuların tur puanları kazanmalarına ve ödüller kazanmalarına izin verecek. Düzenli sezon sona erdiğinde, en fazla kazanılan takımlar Farming Simulator Şampiyonunu taçlandırmak için FarmCon 2020‘de toplanacak. Kazanan, yaklaşık 110.000 dolarlık ödülü alacak.

Bu aslında Giants Software’in (traktör) lastiklerini Farming Simulator için rekabetçi bir yapıya sokması ilk değil. Şirket, geçen yıl bir Farming Simulator Championship serisi ile bunu test etti ve oyunla birlikte tarımla ilgili etkinliklerde yarışma düzenledi. Oyunun oyuncuları yıllar geçtikçe daha ciddi bir hal aldı ve onlar için özel bir kontrolör bile var. Bu yılki yarışma, Intel ve Logitech de dahil olmak üzere oyun dünyasındaki sponsorlarla tamamlanan geleneksel bir spor ligine benzeyecek.

Oyun serisi ile ilgili haberlere Farming Simulator bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Farming Simulator 19 Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz. Ayrıca oyunu indirmek için de aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Farming Simulator 19 İndir