Fast & Furious Crossroads’un Çıkış Tarihi Açıklandı

Fast & Furious Crossroads’un Çıkış Tarihi Açıklandı

 Hızlı ve Öfkeli ismiyle tanıdığımız sinema sektörünün en sevilen serisinden uyarlama bir oyun olan Fast Furious Crossroads’un çıkış tarihi nihayet belli oldu. Grafik anlamında istenen raddeye ulaşamayan oyunun geliştiricileri oyunseverleri biraz üzdü. 

  Fast Furious serisinin 9. filminin korona virüsü nedeniyle ertelenmesinin ardından vizyona giremedi. Bunun üzerine geliştiri şirket Fast Furious Crossroads'un çıkışını erteterek filmin vizyona girmesini bekledi. Bildiğimiz üzere oyun film beyaz perdeye çıktıktan sonra yayınlanacaktı. Ancak film dünyayı etkisine alan COVID-19 salgını nedeniyle yetiştirilemeyip 2021 yılına ertelendi. Filmin ertelenmesinin ardından bunu duyan hayranları bir hayli üzüldü. Ancak oyunun geliştiricileri filmin vizyona girmesini beklemeyerek oyunu 7 Ağustos'ta çıkaracağını açıkladı. 

 Hız tutkunlarının merakla beklediği Fast Furious Crossroads'un fragmanını izleyen izleyiciler oyunu beğense de grafikleri görünce hayal kırıklığına uğradı. Geliştirici ekip ise bu durumu oyunun fragmanını erken yayınlamak için böyle olduğunu belirtti.

 Filmde oynayan oyuncuların seslendirdiği fragmanda, bol aksiyonlu sahnelerin olduğunu söyleyebiliriz. Konsol ve PC üzerinden oynanabilecek olan Fast Furious Crossroads, tek oyunculu ve üç yönlü çok oyunculu moduyla gelecek. Henüz fazla detayını bilmediğimiz çok oyunculu mod hakkında aldığımız haberleri sizler için paylaşmaya devam edeceğiz.