Fast and Furious Takedown iOS ve Android için Ücretsiz Yayınlandı

Fast and Furious Takedown iOS ve Android için Ücretsiz Yayınlandı

Fast and Furious Takedown İndir

Fast and Furious Takedown İndir

Büyük çoğunluk Hızlı ve Öfkeli filmlerini seviyordur. Hızlı ve Öfkeli serisi ile ilgili bir oyunun çıkması da tabii filmlerin hayranlarını heyecanlandırıyordur. Ama bazen uyarlamalar iyi olmayabiliyor. Ama hemen söyliyelim, Fast and Furious Takedown gerçekten kötü bir oyun değil.

Çok fazla uzun süre oynayacağınız bir oyun da değil, ama eski arcade yarışçısı gibi diyebiliriz. Bir rota var, arabalarla dolu ve tamamlanması gereken zorluklarınız var.

Bazen bunlar, başka bir araca çarparak ve onları yoldan çıkararak, itibar elde etme olaylarını, bazen de zaman dolmadan önce kontrol noktalarına ulaşmayı içerir. Bu kısımda da keşfedilecek çok şey var; driftler, atlayışlar ve neredeyse işler zorlaştığı zaman kullanmanız için daha fazla nitro.

Hızlı ve Öfkeli 6‘nın sonundaki saçma pist olmayabilir ya da Hızlı ve Öfkeli 5‘teki Dom’un, bir köprünün üzerinden atlayıp bir tankın üzerine inmesi. Ama bu yine de Tokyo Drift‘ten daha çok Hızlı ve Öfkeli 4.

Fast and Furious Takedown’u telefonunza veya tabletinize hemen indirip oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Fast and Furious Takedown İndir (iOS)
Fast and Furious Takedown İndir (Android)