FIFA 18’de Alman 3. Ligi Onaylandı!

FIFA 18’de Alman 3. Ligi Onaylandı!

En Çok Talep Edilen Alman 3. Ligi Oldu!

Oyun için yapılan yeni açıklamalar büyük önem taşıyor – ve bu duyuruyla sonunda Almanya üçüncü liginin FIFA 18’e geleceğini öğrenmiş oluyoruz. Saygın Alman hakem Kicker “Almanya Futbol Federasyonu (DFB) ve Electronic Arts (EA) arasındaki anlaşma zaten imzalanmış durumda, yalnızca ilanı kalmıştı o da bugün gerçekleşti” demekte.

Kicker gazetecisi Christian Mittweg, “SpVgg Unterhaching, Karlsruhe SC ve üçüncü ligin diğer 18 kulübünün taraftarları için iyi haberlerim var: Alman Üçünü Ligi oyun sınıfı FIFA 18’de yer alacak. Futbol simülasyonunun yeni bölümünde, kulüp hayranları ilk kez favori kulüpleri için sanal çimlerde tezahürat yapabilecek veya onları kariyer modunda oynayabilecekler.” diye yazdı.

Premier Lig takıntısı olanlar haberlere alaycı bir gözle bakabilirler, fakat bu ligin en çok talep edilen serilerden biri olduğunu da hatırlatmak isteriz; Fifaplay’de devam eden bir fan anketi açıkca göstermektedir ki, 230.000’in üzerinde kişi FIFA 18’de yeni lig olarak  en çok Alman 3. Ligi’ni görmek istiyor. Alman 3. Ligi bu skorla Hindistan ve Çin liglerini çok az farkla geride bırakıyor.

En çok talep edilen takımlar arasında Hansa Rostock ve hepsi Alman üst liglerinde bulunmuş olan Mittweg – Unterhaching ve Karlsruhe var.

FIFA 18, 29 Eylül’de çıkacak. Yükseltileceğini düşündüğünüz yıldızların gecikmiş statü artışını görmek için, birazcık daha bekleyeceksiniz.

En Çok Talep Edilen Alman 3. Ligi Oldu!