FIFA 19 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı

FIFA 19 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı

FIFA 19 Demo

FIFA 19 Demo

EA Sports, yakında FIFA 19 için bir demo yayınlayacak. Şirketin bugün açıkladığına göre, Demo 13 Eylül Perşembe günü çıkacak. Demoda hangi takımların, stadyumların ve modların bulunacağına dair henüz bir söz yok, ancak bu detaylar demodan sadece birkaç gün önce verilecektir.

Demo muhtemelen tüm FIFA 19 platformlarında mevcut olacak: PS4, Xbox One ve PC. FIFA 19 bu sene bir takım yeni özellikler ve güncellemeler ekliyor, bu yüzden demo, oyuncuların bunlardan bazılarını denemelerini sağlayacak.

FIFA 19 yarışmacısı PES 2019 için bir demo haftalar boyunca mevcuttu ve şimdi PES 2019 çıktı. İndirmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer FIFA 19 haberlerinde EA, en çok oy alan 100 oyuncunun ilk 20’sini açıkladı. Zlatan Ibrahimovic (98) ve Diego Costa (No. 81) dahil olmak üzere futbolun en büyük isimleri burada temsil ediliyor.

FIFA 19, 28 Eylül’de PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch’in yanı sıra son nesil konsollar için dünya çapında piyasaya çıkacak. EA/Origin Access aboneleri daha erken oynayacaklar.