FIFA 19 Yılın Takımı Açıklandı

FIFA 19 Yılın Takımı Açıklandı

FIFA 19 Yılın Takımı

FIFA 19 Yılın Takımı

FIFA 19 yılın takımı açıklandı ve bu yılın en iyi oyuncularının listesindeki dikkate değer eksiklikler nedeniyle biraz tartışmalı olabilir. FIFA 19 yılın takımı (TOTY), oyundaki en iyi oyuncuları içerir ve bu oyuncular oyun içi paketlerle FIFA Ultimate Team‘e yavaşça eklenir. Ultimate Team’e daha önce paketler üzerinden forvetler eklendi ve diğer oyuncular gruplar halinde eklenecek. FIFA 19 TOTY oyuncuları oyunda ucuz olmayacaklar. En üst sıraların her birinin yaklaşık 10 milyon coine mal olması bekleniyor.

FIFA 19 TOTY, bazı önemli eksiklikler nedeniyle tamamen olumlu şekilde karşılanmamıştır. Yıl takımında Harry Kane, Neymar, Mohamed Salah, Paul Pogba, Eden Hazard ve Antoine Griezmann gibi yıldız oyuncuların olmadığını görmek ilginç. İşte EA Sports FIFA‘nın resmi Twitter hesabından duyurduğu FIFA 19 yılın takımı:

Kaleci: De Gea
Defans: Marcelo
Defans: Sergio Ramos
Defans: van Dijk
Defans: Varane
Orta Saha: De Bruyne
Orta Saha: Kante
Orta Saha: Modric
Forvet: Mbappe
Forvet: Messi
Forvet: Ronaldo

FIFA 19 TOTY, 4-3-3 formasyonu olan bir takıma 55 adayın isimlerini içeren bir listeden seçildi. Bu oyların yüzde 40’ı EA Sports tarafından, geri kalanı ise sporcular, medya personeli ve FIFA topluluğu üyelerinden oluşan bir grup tarafından kullanıldı. Hala FIFA 19 TOTY’da en sevdiğiniz oyuncu için buradan oy kullanabilirsiniz.