FIFA 2017 Ultimate Team kış kadro güncellemesi yayınlandı ve işte en iyi 10 isim

FIFA 2017 Ultimate Team kış kadro güncellemesi yayınlandı ve işte en iyi 10 isim

FIFA 2017 Ultimate Team Kış Kadro Güncellemesi Yayınlandı ve İşte En İyi 10 İsim

EA’ nin sezonun en iyi performans gösteren oyuncularına güncelleme getirerek FIFA 2017 Ultimate Team moduna yeni bir nefes getirme çalışmaları sona erdi! Premier Lig kartlarının tamamı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Serie A’nın ise önümüzdeki haftalarda yayımlanması öngörülüyor. Toplamda 50 İngiltere ligi oyuncusu artık paketlerden çıkmayan eskileriyle değiştirildi ve geliştirildi.Aşağıda en ilgi çekici güncellemelere yer verdik. Listede olmasını tahmin edebileceğiniz oyuncular olan Hazard, Kane, Sanchez den farklı olarak umulmadık isimler de var. Muhtemelen Premier ligin en hafife alınan orta sahasının muazzam gelişimi ile başlayalım.

 

1-Idrissa Gueye(Everton) 76dan 82 ye

Hepiniz milyon dolarlık yıldızlar alabilirsiniz fakat hiç biri böylesine etkileyici bir gelişme ile ödüllendirilen Everton’ ın favorisi Gueye’ nin yerini tutmaz. Altı gücünün de ani sıçrayışı genel ortalamasını 82 ye taşıdı.Binlerce kişi için artık o dünya liginde Ngolo Kante’ nin yanına bir alternatif orta saha.

 

2-Ngolo Kante (Chelsea) – 81’ den 83’ e

Ve evet milyonlarca kişinin değişmez ismi olan adam da bir güncelleme aldı.Zaten bu güncelleme oyunda yer almasaydı gerçek hayattaki performansına saygısızlık edilmiş olurdu. Hız 80, Savunma 81, Fizik 84 ve genelde 83. Bu temel kartı elde etmek için banka soymanız gerekebilir yoksa fiyatı yüzünden siz soyulmuş gibi hissedebilirsiniz.

 

3-Eden Hazard (Chelsea) – 88’den 89’a

FIFA’nın Premier League’in en tehlikeli sol orta saha oyuncusu olma sıralamasında ilk sırada olan adam, küçük ama kritik bir güncelleme alıyor ve genel ortalamasını 89’a taşıyor. Ayrıca yüzdesel olarak top sürmesi 82, şut yeteneği 92, Pas Yapması 83 ve fiziği 65 e yükseldi. Yine de bu yeni kart onun 93 ortalamalı haline şeklen hiç benzemiyor.

4-Harry Kane (Tottenham) – 84’den 85’e

Bu sezon onun eski halini kullananlar, geçen sezonda Premier League’in en skorer oyuncusu olan Kane’ i güçsüz hissettiklerini söylemişlerdi. Umuyoruz ki bu güncelleme ile bu düzeltilmiştir. Fizik 82’ ye yükselmiş ve bir Finisher chemistry kartıyla geliştirmeye değer halde. Ayrıca şut yeteneği 85’e top sürme de 79’a güncellendi. 

5. Virgil van Dijk (Southampton) – 79’dan 82’ye

Southampton’ ın stoperi yazın St.Mary’deki 2015-16 mücadelelerinde başarılı bir performans göstermesine rağmen düşük ortalama aldı ve bizi hayretlere düşürdü. Fakat FIFA VVD’ nin yüzüne sonunda baktı ve onu biraz daha geliştirdi. Savunma 79’dan 82’ye çıktı ve hızı da 67 den 75’e adeta uçtu. Aynı zamanda bitirici bir zıplama yeteneği de verildi ki bu yetenek oyunda halen en çok aranan özelliktir.

6. Dele Alli (Tottenham) – 80’den 82’ye 

7. Sadio Mane (Liverpool) – 79’dan 82’ye

8. Alexis Sanchez (Arsenal) – 87’den 88’e 

9. Diego Costa (Chelsea) – 85’ten 85’e 

6 ve 9 arasını böyle kısa bir şekilde geçiyoruz çünkü,seçkin hücum oyuncuları her zaman gerçek hayatta ve oyunda kendilerini geliştirmeye yatkınlardır, bu yüzden onlara bir yorumumuz yok. Ancak 10 numaraya

10. Joel Matip (Liverpool) –82’den 83’e

Matip vasat bir oyuncudan fazlası, bayağı bir sıkı mücadeleci. Mersey’e göre biraz daha geçirgen defans ama olsun biraz tanınmaya ihtiyacı var. Savunma puanının 85 e fizik puanı 78 eve pas yeteneği 70 e fırlayıverdi yeni güncelleme ile. 

Tüm güncellemeler için: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/ratings-refresh-premier-league