FIFA 21, Playstore Üzerinden Ön Siparişe Açıldı: İşte Tüm Detaylar

FIFA 21, Playstore Üzerinden Ön Siparişe Açıldı: İşte Tüm Detaylar

Oyun dünyasının en popüler futbol oyunu serilerinden biri olan FIFA'nın serinin merakla beklenen son oyunu FIFA 21, Playstore üzerinden ön siparişe açıldı. Türk Telekom'a ait olan oyun mağazası Playstore, aynı zamanda oyunculara taksit avantajları ve daha birçok fırsat sunuyor.

PC sürümü için ön siparişe açılan FIFA 21'in standart edition versiyonu 419,99 TL fiyat etiketine sahip, oyunun champions edition versiyonu ise 599,99 TL gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip. Ancak Playstore, kullanıcıları mutlu edecek bir fırsat sunuyor. Fırsatlara göre, kullanıcılar standart edition'ı yüzde 9 ve champions edition'ı yüzde 10 indirim ile satın alabilecek. Yani kullanıcılar FIFA 21 standart edition için 379 TL ve FIFA 21 Champions Edition için 500 TL ödeyerek sahip olabilecekler. 

Tüm bunların yanı sıra, oyunu satın alan kullanıcılara birçok bonus hediye edilecek. FIFA 21 için Playstore üzerinden ön sipariş veren kullanıcılar 3 adet nadir altın paketi, 5 adet kiralık kapak yıldızı öğesi, FUT elçisi oyuncu seçimi, FUT formaları ve daha birçok gibi hediye'ye sahip olabilecekler.

Ayrıca yukarıda da belirttiğimiz gibi, Playstore ön sipariş vermek isteyen kullanıcılara 12 aya kadar taksit fırsatı sunuyor. Eğer sizde FIFA 21'i bir an önce satın almak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.