FIFA 21, Steam'de Yayınlandı

FIFA 21, Steam'de Yayınlandı

 Electronic Arts tarafından geliştirilen dünyanın en çok oynanan futbol simülasyon video oyunu ilk olarak 19 Haziran 2020'de oyunseverler ile duyuruldu. İkon oyuncu olarak  Eric Cantona'ya yer veren FIFA, 6 Ekim 2020 tarihinde ilk kez piyasaya sürdü. PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC platfromları için geliştirilen video futbol simülasyon oyununun diğer platformlara ne zaman çıkacağı hakkında henüz net bir tarih verilmedi. 

 Standard Edition, Champions Edition ve Ultimate Edition olarak 3 farkı sürüm şeklinde karşımıza çıkan FIFA 21, her bir sürümün farklı fiyatlar ile çıkacağını açıklamıştı. 3 sürüm arasında oynanıştan ziyade farkl içeriklerin bulunduğunu söyleyebiliriz. Her yıl gibi bu yılda oyununu çıkarmayı başaran EA, FIFA 21'in bir önceki oyuna göre yeni değişikliklerin ve iyileştirmelerin bulunduğunu belirtti. 

 Şuan Steam'de satın alınabilir halde olan FIFA 21, fiyatı ile oyunseverleri hayal kırıklığına uğrattı. Daha öncesinden fiyatları belli olmasına rağmen Steam fiyatları birçok oyunsever için oldukça fazla geldi. FIFA 21'deki 3 sürümünde farklı fiyatlar ile çıkacağını söylemiştik. Dilerseniz sürümlerin fiyatlarından bahsedelim. FIFA 21'in en ucuz sürümü 419,99 TL fiyat etiketi ile Standart Edition olarak belirlenmiş. Champions Edition'ı satın almak istediğiniz vakit 559,99 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekecek. Son olarak üç sürüm araındaki en pahalı sürüm Ultimate Edition olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatı ise 599,99 TL olarak belirlenmiş durumda.