Fifty Shades Freed Fragman ve Poster Çıktı

Fifty Shades Freed Fragman ve Poster Çıktı

Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed

Dünya çapında çok satan Fifty Shades serisinin üçüncü bölümü Fifty Shades Freed filminde Jamie Dornan ve Dakota JohnsonChristian Grey ve Anastasia Steele olarak geri döndüler. 2015 yılında yapımına başlanan ve 2017’deki film ile dünya çapında neredeyse 950 milyon dolarlık hasılat elde etmiş olan serinin yeni filmi, Sevgililer Günü 2018’de sinemada izleyicileriyle buluşacak. 

Fifty Shades Freed filmimnde ayrıca; Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty ile Kim Basinger ve Marcia Gay Harden gibi oyuncular yer alıyor. 

Fifty Shades Freed filminin yönetmenliğini, Fifty Shades Darker‘ın yönetmeni James Foley (Fear, House of Cards) yapmaktadır. Yapımcıları ise bir kez daha Michael De Luca, Dana Brunetti ve Marcus Viscidi ile serinin yaratıcısı E L James’tir. Seneryoyu, James’in romanından uyarlayan Niall Leonard yazmıştır. Posterle birlikte, seksi Fifty Shades Freed fragmanını kontrol edebilirsiniz. 

Fifty Shades Freed Fragman

Fifty Shades Freed Poster

Fifty Shades Freed Poster