Final Fantasy 15 PC Demo Çıktı

Final Fantasy 15 PC Demo Çıktı

Sonunda Final Fantasy XV‘de oynamak isteyen PC sahipleri bugün oyunu denemek için bir fırsat bulacak. Söz verildiği gibi, Square Enix, tam deneyime sahip bir sonraki Windows Edition sürümünü yayınlayacak.

Demo çeşitli platformlarda kullanıma sunulacak; Steam, Origin ve Microsoft Store’dan indirebileceksiniz. 21 GB boyutundadır ve oyunun 4K dokuları varsayılan olarak bulunur. Steam, Origin ve Microsoft Store’dan alabilirsiniz.

Demoda ne kadar içeriğin mevcut olduğu belli değil. Square Enix, öğreticiden ve “ana görevleri açma” dan oluştuğunu söyledi, ancak kaç tanesinin dahil edildiği paylaşılmadı. Ne olursa olsun oyunun savaşını anlamalı ve belki de daha önemlisi bilgisayarınızda ne kadar iyi çalıştığını test etmek için ideal bir yöntem sunmalıdır. Kıyaslama yapmak istiyorsanız, Square Enix, bunu yapmanıza izin vermek için Final Fantasy 15 için bir araç yayınlamıştır.

Final Fantasy XV: Windows Edition 6 Mart’ta piyasaya sürülecek. Temel oyun ve çeşitli DLC genişlemelerinden oluşacak; her birinde temalar içeren ve Comrades’ın çok oyunculu modunu ekleyen oyunlar da dahil. Buna ek olarak, oyunu 1 Mayıs’a kadar satın alırsanız, karga ile tamamlanan Gordon Freeman olarak giyinmenizi sağlayan Half-Life / Final Fantasy XV geçiş alanına sahip olursunuz.

Final Fantasy 15

Final Fantasy 15

Final Fantasy XV Demo

Final Fantasy XV Demo

Final Fantasy 15 Demo

Final Fantasy 15 Demo

Final Fantasy

Final Fantasy

Final Fantasy XV

Final Fantasy XV

Kaynak: 1