Final Fantasy 15’in Son DLC Episode Ardyn’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Final Fantasy 15’in Son DLC Episode Ardyn’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Final Fantasy 15 Episode Ardyn

Final Fantasy 15 Episode Ardyn

Final Fantasy 15 DLC paketlerinin sonuncusu olan Ardyn, 26 Mart’ta çıkacak. Square Enix, bunu tüm zamanların en uzun fragmanı ile onayladı. Teknik olarak bir fragman değil, bir fragmana bağlı daha çok hareketli bir prolog, ama kanlı noktaya gelmek hala biraz zaman alıyor. Oyun içi aksiyonu görmek istiyorsanız 13:40 zaman imlecine ilerleyin. Ifrit olarak Episode Ardyn‘de oynuyorsunuz. Bu ateşli çağrının oyunun kısa finali dışında bir görünüm kazanmasını görmek güzel.

FF15‘teki ana hikayenin olaylarından önce belirlenen bu DLC, oyunun son genişlemesi olacak. Hayranlar, yönetmen Hajime Tabata’nın Square Enix’ten ayrıldığını, üç DLC paketinin daha önceden oynandığını hatırlıyorlardır. Böylece geliştirici Luminous Productions’daki ekip bunun yerine bir sonraki ‘AAA başlığına’ odaklanabildi.

O zaman bu, aslında 2016 yılının sonlarında piyasaya sürülen oyunun son hamlesi denilebilir. Şu an 2019’da olduğumuzu düşünürsek, bu tek kişilik bir RPG için kötü bir oyun değil. Fiyattan bahsedilmedi, ancak önceki bölümler konsollarda 5 dolara mal olmuştu.