Final Fantasy 7 Rebirth Deluxe Edition’in çıkışından bir hafta önce oyuncuların eline geçti. İnternet spoylerlarla dolup taşıyor.

Final Fantasy 7 Rebirth Deluxe Edition’in çıkışından bir hafta önce oyuncuların eline geçti. İnternet spoylerlarla dolup taşıyor.

Square Enix’in uzun zamandır beklenen Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının çıkışı tam dokuz gün sonra olmalı. Maalesef, Final Fantasy 7 Rebirth’in prömiyeri oldukça hoş olmayan bir sızıntıyla gölgelendi. Oyunun fiziksel ve Deluxe sürümü, resmi çıkış tarihinden bir hafta önce oyuncuların eline geçmeye başladı. Bu nedenle sosyal medya ve konuyla ilgili forumlar, eleştirel hikaye sürprizleriyle dolmaya başladı.

İlginç olan, Final Fantasy 7 Rebirth’in Deluxe sürümünün ortaya çıkardığı şey, kostümlerle ilgili. Oyunu erken alan oyuncular, çeşitli karakterleri ve onların kıyafetlerini gösteren sanat illüstrasyonlarını yayınladılar.

Bildirildiğine göre, yayınlanan sanat çalışmalarında görünen her bir karakterin oyunda aynı şekilde yer alması bekleniyor. Bu, oyuncuların orijinalinden daha genişletilmiş bir plaj bölümü ve yeniden düzenlenmiş bir patron beklediği anlamına geliyor.

Hatırlatmak gerekirse, önceden internette Final Fantasy 7 Rebirth’in patronunu 1998 orijinal oyunuyla karşılaştırmışlardı.

Resmi çıkış tarihi 29 Şubat 2024 olarak planlanmış Final Fantasy 7 Rebirth’in.