Final Fantasy 7 Rebirth demo sürümündeki nesnelerin fizikleri oyuncuları mest etti

Final Fantasy 7 Rebirth demo sürümündeki nesnelerin fizikleri oyuncuları mest etti

Bir hafta önce, beklenen rol yapma oyunu Final Fantasy 7 Rebirth’in demo sürümü PlayStation 5 konsolunda kullanıma sunuldu. Birçok oyuncu için bu, resmi piyasaya sürülmeden önce oyunun büyüklüğüne aşina olmak için ücretsiz ve erişilebilir bir fırsat. Final Fantasy serisinin hayranları, demo içeriğinin kalitesinden tamamen memnun kaldılar, ve onlarla birlikte, seriyi pek de bilmeyen sıradan oyuncular da coşkularını paylaştılar. Gamers, Final Fantasy 7 Rebirth’te nesnelerin fiziksel modellemesini oldukça şaşırtıcı buldular, bu tür bir oyun için oldukça alışılmamış bir durum.

Final Fantasy 7 Rebirth demo sürümüyle, oyunda nesnelerin hareket fiziğinin uygulandığı bilinmeye başlandı. Oyuncular, ana karakter modeli kullanarak çeşitli nesneleri ve objeleri hareket ettirebiliyor. Bu özellik kendisi için yenilikçi olmamakla birlikte, sadece ekstra görsel efektler yaratmak için kullanılıyor. Bununla birlikte, birçok kullanıcı bu sistemin detaylı çalışması karşısında şaşırdı.

Final Fantasy 7 Rebirth’te nesnelerin hareketinde hiçbir sınırlama bulunmuyor. Bu, oyuncuların zorluk çekmeden binalarda tamamen barikatlar oluşturmalarına ve hatta sahne kurguları üzerinde kısmen etki etmelerine olanak tanıyor. Ortaya çıkan tüm hareket edilen nesneler, oyundaki benzer anlarda gerçek zamanlı olarak gösteriliyor. Kullanıcılar, bu özelliğin tam oyunun tam sürümünde nasıl kullanılabileceğini ve açık alanlarda nasıl görünebileceğini aktif olarak tartışıyorlar.

Hatırlatmak gerekirse, oyun geliştiricileri daha önce oyunun tekrar geçilmesini gerçekten ilginç hale getirecek ilginç bir özellik paylaştılar.

Final Fantasy 7 Rebirth’in piyasaya sürülmesi 29 Şubat’ta PS5’te gerçekleşecek.