Final Fantasy 7 Rebirth: Seslendirme sanatçısı, Tifa’nın hayatı hakkında birçok detayı açıklayacak.

Final Fantasy 7 Rebirth: Seslendirme sanatçısı, Tifa’nın hayatı hakkında birçok detayı açıklayacak.

Final Fantasy 7 Rebirth hikayesi, serinin hayranlarının, Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının ikinci bölümünde ana karakterlerle nasıl başa çıkılacağını merakla beklemesi için birçok sürpriz ve dönemeç vaat ediyor. Ve görünüşe göre Tifa Lockhart hikayesiyle sizi ekrana bağlamak için çok şey vaat ediyor.

Square Enix’in resmi sitesinde yayınlanan bir röportajda, İngilizce seslendiren oyuncu Britt Baron’un Tifa’ya büyük bir yer ayrılacağını ve onun hikayesinin pek çok ayrıntısının giderek açılacağını onayladı.

Rebirth’te Tifa’nın geçmişine ilişkin pek çok ayrıntıyı öğreneceğiz. Onun acı verici geçmişiyle ilgili detaylar ortaya çıkacak, neden olduğu ve hangi intikamı istediği daha anlaşılır hale gelecek. Ayrıca kendi geçmişiyle yüzleşmeye çalışacak, gerçeğin ne olduğunu, neyin olmadığını anlamaya çalışacak ve bunu yeni tanıştığı Cloud ile birlikte yapacak. – Baron, “Remake’i Rebirth’e kıyasla daha karanlık buluyorum, kasvetli demek istemiyorum, ama bu sefer daha yüksek stakes var” diyor. Final Fantasy 7 Remake büyük ölçüde giriş kısmıydı, oysa Rebirth’de daha derine inmiş olduğumuzu düşünüyorum.

Seslendirme sanatçısı ayrıca Final Fantasy hayranlarının neden Tifa’yı bu kadar sevdiklerini de anlatıyor:

Sanırım, Tifa çok yönlü olduğu için seviliyor. Onun inanılmaz empati, tutku dolu ve birçok diğer karakter için bir tür anne figürü olması sanırım. Bence onun çok farklı özellikleri var ve en iyi şekilde yazılmış. Bence bu oyunun bu kadar başarılı olmasının nedeni de bu, çünkü gerçekten karakterleri bütüncül. Onlar gerçekten normal insanlara çok benziyor ve bence Tifa da tam olarak öyle.

Final Fantasy 7 Rebirth, 29 Şubat 2024’te PlayStation 5’te oynanabilir hale gelecek.