Final Fantasy 7 Rebirth’de Yaklaşık 30 Mini Oyun Olacak

Final Fantasy 7 Rebirth’de Yaklaşık 30 Mini Oyun Olacak

Final Fantasy 7 Rebirth yönetmeni Naoki Hamaguchi, Rolling Stone’a yaptığı açıklamada birçok mini oyun hakkında konuştu. Bazılarında kampanya boyunca oynayacağınız, diğerlerine ise belirli görevleri yerine getirirken veya haritadaki belirli yerlerde erişim elde edeceğiniz bilgisini verdi.

Bu mini oyunlardan biri Queen’s Blood adını taşıyor ve kart oyunu, kart oyunlarına büyük hayranlık duyan geliştirici grubu tarafından geliştirildi. Rebirth kart oyunu, devam filminin genel hikayesiyle ilgili bir geçmişi anlatacak.

Geliştirici ekibimizde kart oyunlarına büyük bir hayranlık duyan birçok üye vardı. Queen’s Blood’u tartıştığımız ve nasıl geliştireceğimizi konuştuğumuz bir grup oluşturduk. Kart oyunu sevenlere çok beğenileceğini düşündüğümüz bir şey yarattığımıza inanıyorum.

Rebirth içinde sadece oynayabileceğiniz bir kart oyunu değil, Queen’s Blood etrafında gelişen bir hikaye çizgisi, bu kart oyununun nasıl ortaya çıktığını, hikayesini ve Final Fantasy 7 dünyasında oynadığı rolü öğrenebiliriz.

Role-playing oyunları konusunda deneyimli oyuncular ve özellikle Final Fantasy hayranları, kart oyunu fikrini yan içerik olarak tanıyor; Final Fantasy 8’den Triple Triad ve Final Fantasy 14 ile Final Fantasy 9’dan Tetra Master aklımıza geliyor.

Final Fantasy 7 Rebirth’in PS5’te 29 Şubat’ta piyasaya çıkacak.