Final Fantasy 7 Rebirth’in PC Sürümü Beklenenden Daha Erken Çıkabilir

Final Fantasy 7 Rebirth’in PC Sürümü Beklenenden Daha Erken Çıkabilir

Bildiğiniz gibi, yakın zamanda State of Play etkinliği gerçekleşti. Bu etkinlikte Final Fantasy 7 Rebirth hakkında birçok ilginç bilgi paylaşıldı ve ayrıca PlayStation 5 için uzun zamandır beklenen özel bir fragmanın da prömiyeri yapıldı. Ve bu heyecan verici sahnelerde dikkat çeken çok ilginç bir detay bulunmaktadır.

Fragmanın son sahnelerinde, Final Fantasy 7 Rebirth’ün geçici bir özel yapımcılığa sahip olduğunu ve diğer platformlarda en erken 29 Mayıs 2024 tarihinden sonra çıkacağını görebiliyoruz.

Hemen anlamamız gereken şey, Square Enix’in bu sürenin ardından oyunun PC’ye çıkacağı anlamına gelmediği, ancak Sony ile yapılan anlaşmanın yalnızca üç ay süreyle yapıldığı göz önüne alındığında, oyunun yıl sonuna kadar PC’ye port edilme olasılığının olmadığıdır. Genel olarak, Final Fantasy 7 Remake’in devamı olan bu oyunu oynamak istiyorsanız ama bir PlayStation 5’iniz yoksa, muhtemelen uzun süre beklemenize gerek kalmayacak.

Diğer platformlarda oyunu oynama fırsatının ne zaman geleceğini beklerken, hatırlatmakta fayda var ki PlayStation Store’da ücretsiz bir Final Fantasy 7 Rebirth demo sürümü yayımlandı. Bu demo, Cloud veya Sephiroth’un flashback’ini içermekte, ayrıca yakın gelecekte Yunon ile oynanabilir bir görev içeren bir güncelleme de yayımlanacak.