Final Fantasy 7 Rebirth’ün Ödül Listesi Ortaya Çıktı: Platin için Çalışmanız Gerekecek

Final Fantasy 7 Rebirth’ün Ödül Listesi Ortaya Çıktı: Platin için Çalışmanız Gerekecek

Final Fantasy 7 Rebirth’in piyasaya sürülmesine birkaç hafta kaldı, ancak oyunun 61 başarı listesi, platin dahil olmak üzere, çevrimiçi ortaya çıktı ve kâğıt üzerinde oldukça çaba gerekecek

Spoilerlardan kaçınmak için (gizli patron dahil), listeyi paylaşmayacağız. İlgileniyorsanız, bu adreste bulabilirsiniz, ancak hepsini almak için muhtemelen 100 saatten fazla gerekeceğini söyleyebiliriz. Aslında, platin için gerçekleştirilmesi gereken hedeflerden biri, zorluk düzeyindeki macerayı tamamlamayı gerektiriyor, ki Square Enix’in daha önce verdiğini belirttiği bilgilere göre, bu sadece kredileri gördükten sonra (başlangıçta sadece Kolay, Normal ve Dinamik seçenekleri olacak) kilidini açacak.

Gerçekten de, Final Fantasy 7 Rebirth’in çoğu başarısı sadece farklı macera bölümlerini geçerek kilidini açılırken, diğerleri temel savaş sistemi eylemleri ile ilişkilidir. Chocobo yarışları gibi ek eylemlerin gerçekleştirilmesini gerektiren daha uzun süren görevlerde eksiklik yoktur veya yine, tüm yan görevleri tamamlamak ve karakterin belirli bir yüksek seviyesine ulaşmak gibi ek eylemleri gerektirir.

Final Fantasy 7 Rebirth, 29 Şubat’ta PS5 için geçici bir özel olarak kullanıma sunulacak. Gelecek hafta oyun, muhtemelen ücretsiz bir demo sürümünün de tanıtılacağı Sony State of Play etkinliğinin odağında olacak.