Final Fantasy 7’nin Remake’inin 3. Bölümü Raketen Kasabası ve FF7 İçerik Kompilasyonunu İçerebilir.

Final Fantasy 7’nin Remake’inin 3. Bölümü Raketen Kasabası ve FF7 İçerik Kompilasyonunu İçerebilir.

Final Fantasy 7 Rebirth nihayet PS5 için ilk bölümün piyasaya sürülmesinden neredeyse dört yıl sonra sunuldu ve şimdi tüm dikkatler üçlemenin final bölümüne odaklanmış durumda. Yaratıcı direktör Tetsuya Nomura geliştirmenin Haziran 2022’de başladığını doğrularken, yönetmen Naoki Hamaguchi geçen ay senaryonun ilerlediğini açıkladı.

IGN’e verdiği röportajda Hamaguchi, üçüncü bölümde bulunabilecek potansiyel içeriği tartıştı, örneğin Rocket Town. Bu, Rebirth’te görünen ancak oynanamayan Cid’in evi. Rocket Town da başlangıçtaki yapılandırmada yer almadı.

“Karakteri Cid şeklinde temsil etme şeklimizin bu sefer Remake serisinde biraz farklı olduğunu düşünerek, bu kararı takip eden oyun için gözden geçirmeye karar verdik, Nomura-san, Nomura-san ve ben bu kararı destekliyoruz”.

Bu alan aynı zamanda Rebirth’de odaklanabilmek için kısmen çıkarılmış ve Gongaga bölgesine odaklanılmıştır.

“Orijinal oyunda Gongaga bölgesi oyuncular için gerekli değildi, bu nedenle bunu daha derinlemesine incelemek ve bunu Rebirth’te daha ayrıntılı olarak ifade etmek istedik”.

Orijinal oyundan belirgin bir farklılık da Final Fantasy 7 Compilations içeriğinin karakterleriyle bütünleştirilmesidir. Dirge of Cerberus’tan Weiss, Final Fantasy 7 Remake için yayınlanan INTERmission DLC’sinde görünürken, Elena Rebirth’te yer almaktadır. Üçüncü bölüm daha fazla Compilation içerebilir mi?

Hamaguchi şu şekilde cevapladı:

“Şu anda üçüncü bölümün tam içeriğine dair yorum yapamayabilirim, ancak Final Fantasy 7’nin Compilations’ından hoşlanan ve oyun serisinde yer alan karakterlerin hayranlar tarafından çok olumlu karşılandığını gördük. Oyun serisinden sevdikleri ve hoşlandıkları karakterleri görmekten hayranlar çok mutlu oluyorlar. Dolayısıyla bu konuları daha fazla tartışabilmeyi umuyorum. Ancak şu anda hikaye açısından hiçbir şey belirlenmedi”.