Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının üçüncü bölümünde uçan hava gemisi olacak

Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının üçüncü bölümünde uçan hava gemisi olacak

Final Fantasy 7 Rebirth, State of Play etkinliğinde sunulduktan birkaç gün sonra tekrar büyük ilgi gören ve bu sefer geliştirici ekibin bu günlerde dağıttığı ve bu sefer Final Fantasy 7’nin geleceğini de ele alan çok sayıda röportaj nedeniyle özellikle dikkat çekiyor.

Özellikle, Rebirth’ün, Final Fantasy 7 evreni anlatısının tamamen yeniden başlatılması gibi bir amaçla, hikaye açısından bir sonraki yeniden yapım aşaması olacağını öğrendik, hatta yan hikayeler de dahil olmak üzere Final Fantasy 7’deki tüm hikayenin yeniden anlatılması hedefleniyor.

Ancak şimdiden üçlemenin üçüncü bölümü hakkında düşünenler var ve bunlardan biri Tetsuya Nomura, orijinal oyundaki kült Higwind’in Final Fantasy 7 Remake Part III hakkında çok önemli bir ayrıntıyı ifşa etti. Birçok röportajından birinde Nomura, uçabilir olacak ve kontrol edilebilecek olan hava gemisinin geri döneceğini doğruladı. Aynı zamanda Nomura, bu tür bir öğeyi eklemek, yeniden yapılanma üçlemesinin ölçeğini düşünülürse çok zor bir görev olacağını vurguladı.

FF7 Rebirth’ün dünya haritasının detay düzeyi göz önüne alındığında, Gemide gezintiye sonraki oyuna dahil etmek çok zor olacak. FF7 Remake’i yaparken, FF7 Rebirth için dünya haritasını nasıl yapacağımızı zaten düşünmüştük. Şimdi, FF7 Rebirth’te, hava gemilerini ve silahları nasıl sunacağımızı düşünüyoruz.

Röportaj sırasında Nomura ayrıca, geliştiricilerin gemiyi üçüncü bölümde kullanacaklarını uzun süredir bildiklerini ve bunun üzerine düşünmeye Remake yapım aşamasında başladıklarını belirtti. Yani, Final Fantasy 7 Rebirth’te hava gemisi kullanılamayacak ve bir sonraki bölüm için saklanacak.