Final Fantasy 9 Switch’te Çıktı, Final Fantasy 7 Gelecek Ay Geliyor

Final Fantasy 9 Switch’te Çıktı, Final Fantasy 7 Gelecek Ay Geliyor

Final Fantasy Switch

Final Fantasy Switch

En son Nintendo Direct sunumu sırasında Nintendo, klasik Final Fantasy oyunlarının üçlüsü için çıkış tarihlerini açıkladı. Final Fantasy VII, 26 Mart’ta Switch’e geliyor. FF spin-of’u, Chocobo’s Mystery Dungeon: Every Buddy de 20 Mart’ta gelecek ay yayınlayacak. Ancak, oyunun hayranları Final Fantasy IX oynamak için o kadar beklemeyecek; 13 Şubat’ta 21 dolar karşılığında Switch Eshop’a gelecek.

Eylül ayında Square Enix, klasik PS One oyunları Final Fantasy VII ve Final Fantasy IX dahil olmak üzere 2019’da modern dönem Final Fantasy oyunlarının bir listesini Nintendo Switch’e (hem de Xbox One’a) getireceğini açıkladı. Eski kısa süre önce konsola “yakında” vuracağını söyleyen yeni bir Switch reklamında yer aldı.

Bu oyunların ötesinde, ayrıca Square Enix Final Fantasy X, X-2 ve XII: The Zodiac Age’i bu yıl hem Switch hem de Xbox One’a getiriyor. X ve X-2 HD Remaster koleksiyonu 16 Nisan’da gelecek, Final Fantasy XII, 30 Nisan’da gelecek. Yayıncı daha önce Final Fantasy: The Crystal Chronicles‘ın bir PS4 ve Switch portunu daha önce duyurmuştu, ancak henüz bir çıkış tarihi onaylanmadı.