Final Fantasy VII Rebirth için çift erotik Heykel Aeris ve Tifa tanıtıldı

Final Fantasy VII Rebirth için çift erotik Heykel Aeris ve Tifa tanıtıldı

Son günlerde uzun zamandır beklenen Final Fantasy VII’nin remake’inin devamı çıktı, burada sevilen karakterler Cloud, Tifa, Aerith ve diğerleri bu kült bölümde geri dönüyor. Oyuncular geniş açık dünya oyununu aktif olarak oynarken, özel hayranlar için, Final Fantasy VII Rebirth’ün başarılı çıkışını kutlamak amacıyla erotik koleksiyoncu figürler hazırlanıyor. Fine Nib stüdyosu, Final Fantasy VII Rebirth’in başarılı çıkışını kutlamak için Tifa ve Aerith’in cesur kıyafetlerle bulunduğu benzersiz bir çift heykel yayınlamayı planlıyor.

Raporlara göre, Final Fantasy VII Rebirth temasına dayalı yeni erotik figür lisanslı bir ürün değil, yani Fine Nib şirketi Square Enix’in onayı olmadan bunu oluşturuyor. Bununla birlikte, üretici, oyun karakterlerinin tasarımını koruyarak ve aynı zamanda kızları onlar için benzersiz kıyafetlerle temsil ederek oyuncuları memnun etmeyi vaat ediyor.

Aerith ve Tifa’nın çift figürü 1’e 4 ölçeğinde oluşturulmaktadır. Kızların temelde neredeyse hiç giyiniği olmayacak ve istenirse orijinal detayları değiştirmeden tamamen çıplak hale getirilebilecekler. Her iki heykel de dökme olacak ancak değiştirilebilir kıyafetlerle birlikte gelir. Bu tür bir heykelin tam seti 550 dolar tutacaktır. Üretici ayrıca her bir karakter için daha uygun bir fiyat olan 300 dolarlık ayrı bir figür versiyonu çıkarmayı vaat etmektedir.