Final Fantasy VII Rebirth Yaratıcısı Gelecekteki Projeler İçin Ekibi Saklamayı Düşünüyor

Final Fantasy VII Rebirth Yaratıcısı Gelecekteki Projeler İçin Ekibi Saklamayı Düşünüyor

Final Fantasy VII Rebirth’in PlayStation 5 için çıkışına sadece birkaç gün kaldı, ancak eleştirmenlerin coşkulu yorumları heyecanı daha da artırdı.

YouTube kanalı MinnMax’te yeni bir röportaj yayınlandı ve oyun direktörü Naoki Hamaguchi, hedeflerine ulaşmak için geliştirme sürecini maksimize etmek adına eski ekip ve araçların korunmasının öneminden bahsetti – oyunu dört yıl içinde piyasaya sürmek.

Remake’te geliştirdiğimiz ve kullandığımız ortam ve araçlarla çalışabilme olanağına sahip olduk. Ayrıca, Final Fantasy VII Rebirth’ün oluşturulması sürecinde, geçmiş anlayışımızı ve deneyimimizi gözden geçirerek önce öncelikli olarak çözebileceğimiz alanlara gerçekten odaklanma şansımız oldu. Böylelikle, gelişimi maksimum hızlandırmayı ve ekibi bir araya getirmeyi başardığımızı düşünüyorum. Bu anlamda, Remake ve Rebirth üzerinde birlikte çalışarak elde edilen bilgi ve deneyimin varlığı çok faydalı oldu. Bu şekilde, dört yıl süren çok sağlam ve geniş kapsamlı bir çalışma oluşturmayı başardık, başlangıçta planlanan şekilde. Final Fantasy VII Rebirth’in final oyun olduğu zamanın geldiğinde böyle olacağını düşünüyorum.

Üçlemeyi tamamladıktan sonra bu geliştirici ekibi korumak isteyip istemediği sorulduğunda, Bay Hamaguchi olumlu yanıt verdi.

Kesinlikle harika olurdu. Rebirth’ü yaratan ekibin içindeki mevcut dinamik sadece harika ve şu anda takım içindeki genel havanın ve duyguların, bu harika övgüyü aldıktan sonra özellikle harika olduğunu düşünüyorum. İnsanlar harika bir kabul görmeye karşılık veriyorlar, yarattığımız işi kutluyorlar. Bu nedenle, benzer bir atmosferi sürdürmeyi ve ekiple birlikte büyümeyi ve umarım benzer kabul gören işler yaratarak birlikte çalışmaya devam etmeyi umuyorum.

Evet, bu gerçekleşene kadar zaman geçecek. Hamaguchi’nin yaptığı başka bir röportajda, 3. bölümün şu anda Rebirth’inpiyasaya sürüldüğünde olduğu aşamada olduğunu söylediği için, gelecek bölümünün 2028 yılında çıkabileceğini tahmin etmeye olanak tanıyor.