Final Fantasy VII Rebirth yazarları çok sayıda ekran görüntüsü ve birkaç önemli sanat eseri tanıttı.

Final Fantasy VII Rebirth yazarları çok sayıda ekran görüntüsü ve birkaç önemli sanat eseri tanıttı.

Final Fantasy VII Rebirth için son State of Play’in ardından Square Enix çok sayıda oyun ekran görüntüsü ve ana sanat eserini tanıttı. Bunlar, Jeon’un olduğu gibi, Unutulmuş Başkent’e kadar uzanan çeşitli oyun ve hikaye anlarını gösteriyor gibi görünüyor.

Final Fantasy VII Rebirth, Final Fantasy VII Remake üçlemesinin ilk bölümünün devamıdır. Yeni bölüm, orijinal oyundaki Unutulmuş Başkent’ten önce geçen olaylara odaklanmaktadır.

Oyuncular, oynanabilir Kate Sith ve Red XIII’ün yanı sıra Vincent’ın da görünmesini bekleyebilirler. Altın Plak, birçok mini oyunla dikkat çeken önemli bir mekan olacaktır. Ayrıca, Nibelheim’deki bir geri dönüş sırasında Sefirot oynanabilir hale gelecektir. Savaşlar birkaç değişiklikle karşılaştı: birden fazla parti üyesini aynı anda kullanan yeni sinerjik saldırılar ortaya çıktı ve Red XIII’e “intikam” mekaniği eklendi.

Final Fantasy VII Rebirth, 29 Şubat 2024’te PlayStation 5 için piyasaya sürülecek. Final Fantasy VII Remake zaten PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC’de mevcut.