Final Fantasy VII Remake’in Seslendirme Kadrosu Açıklandı

Final Fantasy VII Remake’in Seslendirme Kadrosu Açıklandı

     Önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan Final Fantasy VII Remake ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak Final Fantasy VII Remake’in seslendirme kadrosu açıklandı. Uzun zamandır birçok oyuncunun merakla beklediği oyun erteleme kararlarıyla gündeme gelmişti. Son ertelemenin ardından piyasaya çıkış tarihi 3 Mart 2020 olarak belirlenmişti. Oyunun geliştiriciliğini üstlenen Square Enix, oyun içinde yer alacak seslendirmelerin kimler tarafından seslendirileceğini açıkladı.

    Square Enix tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında, oyun sektöründen ziyade dizi ve film projelerinden tanıdık gelen isimlerle Final Fantasy VII Remake’in İngilizce seslendirmesi için anlaşılmış. Açıklanan isimler arasında daha önceden Halo 5, Red Dead Redemption 2 gibi son yılların en popüler yapımları arasında gösterilen oyunlarda da çalışmışlar var. Ancak genel olarak isimler dizi ve sinema sektöründen bulunuyor.

Cody Christian / Cloud Strife : Cody’yi özellikle Teen Wolf ve Pretty Little Liars dizilerini takip eden kullanıcılar bilebilir. Çünkü Cody Christian, Teen Wolf dizisinde Theo Raken karakterini ve Pretty Little Liars dizisinde Mike karakterini oynamıştı.

Brianna White / Aerith Gainsborough : Brianna White, daha önceden 2016 ve 2017 yılları arasında yayınlanmış olan Criminal Minds: Beyond Border dizisinde Jessica Townsend karakterini canlandırmıştı.

Britt Baron / Tifa Lockheart : Britt Baron, açıklanan listede daha önceden oyunlarda çalışmış isimlerden birisi. Ayrıca Britt Baron, Netflix’te yayınlanan Glow ve Young Justice dizisinde Livewire karakterini canlandırdı.

John Eric Bentley / Barret Wallace : Oyunda yer alacak olan Barret’in seslendirmenliğini yapacak olan John Eric Bentley, daha önceden oyunlarda seslendirmenlik yapan bir başka oyuncu. Bentley, daha önceden Kingdom Hearts 3 ve Red Dead Redemption 2 gibi yapımlarda da seslendirmenlik yaptı.

Tyler Hoechlin / Sephiroth : Final Fantasy VII Remake’de yer alan en önemli karakterlerden birisi olan Sephiroth’ı seslendirecek olan Tyler Hoechlin, daha önceden Teen Wolf dizisinde Derek Hale karakterine hayat vermiş bir isim. Ayrıca son zamanlarda Superman karakteriyle de DC yapımı dizilerde rol aldı.

Erica Lindbeck / Jessie : Erica Lindbeck, Spiderman ve Persona 5 gibi oyunlar başta olmak üzere birçok oyun projesinde görev almış bir isim olarak karşımıza çıkıyor.