Fire Emblem: Three Houses’a Yeni Bir Kapak Tasarımı

Fire Emblem: Three Houses’a Yeni Bir Kapak Tasarımı

Fire Amblem hayranları, hiç şüphesiz yaklaşmakta olan Fire Amblem: Three Houses ile Nintendo’nun en büyük strateji RPG’sine geri dönmeye hazır. Bu giriş, serinin o zamandan beri sahip olduğu ilk konsol sürümü olacak. (Wii’deki Fire Amblem: Radiant Dawn’dan beri.) Bu arada, Gamecube’ün Fire Emblem: Path of Radiance’le birlikte sınırlı bir fiziksel yayın gördüğü için gelmesi gerçekten zor.

 

Bu haftanın başlarında, Nintendo, yaklaşmakta olan Three Houses’ın kapak sanatını ve oyunun Japon koleksiyoncusu baskısında bazı yeni detayları açıkladı. Bazı taraftarlar, kutu sanatına karışık tepkiler verdi; bu da 3DS’in Fire Emblem Awakening, Fates, ve Shadows of Valentia ile karşılaştırıldığında biraz garip görünüyor.

 

Reddit kullanıcısı LadyKuki, ana üç evi ve kahramanı içeren, oyunun kapak sanatını kendi yorumuyla tasarladı. Aşağıda kontrol edebilirsiniz.

Here’s my take on the Three Houses cover! from r/fireemblem

Bu sanat eserine benim kişisel ilgim, gerçekten iyi yapılmış olması, ancak yine de, serinin genel tarzından biraz uzak olması. Tabii ki, çiğnenmiş yoldan biraz çıkmakta yanlış olan bir şey yok. Kapak sanatı konusunda çok fazla silahlanma eğiliminde değilim; Japonya’nın batılı yayınlara kıyasla çok daha üstün bir örtü sanatı elde ettiği zamanlar. Örneğin Nintendo Switch’teki Final Fantasy XII: The Zodiac Age gibi.

 

Fire Emblem: Three Houses’in kapak sanatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer tasarımı beğenmediyseniz siz de bir kapak tasarlayıp Gamer.com.tr forumunda paylaşabilirsiniz.

Fire Emblem: Three Houses 26 Temmuz’da Nintendo Switch için özel olarak piyasaya sürülecek. Oyunun Şubat’ta yayınlanan Nintendo Direct’in en yeni fragmanını kaçırdıysanız, tekrar kontrol ettiğinizden emin olun.