Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted Duyuruldu

Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted Duyuruldu

Bu belirli Five Nights at Freddy’s projesi, Sony’nin State of Play’inde, PlayStation VR ünvanında ortaya çıkacak çok yoğun, yakın ve kişisel anların birden fazla örneğini gösteren bir fragmanla tanıtıldı. “Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted” açıklamaya göre orijinal FNaF’s oyunlarına dayanan bir VR deneyim oyunudur, ancak oyuncular için de yeni deneyimler içerecek.

 

FNaF’in PC veya tablet sürümlerinden farklı olarak, “Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted” oyuncuları, DualShock 4 veya PS Move hareket kontrol cihazlarını oynamak için kullanabilecekler. Bu kontrol yöntemleri, ofislerdeki kapı ve ışık kontrolleri ile etkileşime girmek, onarım oyunlarındaki nesneleri almak, video değiştirici üzerindeki düğmelere basmak, bulmacaları çözmek ve el fenerini etkinleştirmek için kullanılacaktır.

Sanki “Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted” da bazı oyuncuları PS VR’yi almaya ikna edebilecek birkaç yeni özellik içeriyor gibi görünüyor. Örneğin, birincisi ödül masasında oyunlarla koleksiyonları kazanabilecek, “peluşlar, bobbleheads, aksiyon figürleri ve daha fazlasını” kazanılabilir.

Birkaç ay önce, “Five Nights at Freddy’s” yaratıcısı Scott Cawthon, “büyük bütçeli oyun” ulaştırma konusunda başka bir stüdyo ile yakın çalıştığını ilan etmişti, “Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted” o zaman bahsettiği proje olmalı. Bununla birlikte, FNaF’ın hayranları korku başlıklarından ilham alan pek çok şeye daha sahip olacak; “Five Nights at Freddy’s” kitabı ve filmi de yolda.

 

“Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted”, PlayStation VR için Bahar 2019’da yayınlanacak.