For Honor 1 Nisan Etkinliği

For Honor 1 Nisan Etkinliği

Bu aptal Rabbids’ler, 24 saat sürecek Nisan Ayı Şaka Günü özel etkinlikte For Honor’u istila etti.

Ubisoft, April Fools’ Day 2019‘da (1 Nisan Şaka Günü’nde) For Honor’da özel bir etkinlikle biraz eğleniyor. Tavşanlar, 24 saatlik mini etkinlikte oyunu işgal etti. Etkinlik 1 Nisan’dan saat 07: 00’de başlayacak ve 2 Nisan 07:00’de sona erecek.

The Honor, 3. yılda (Harbinger Yılı), 2019 boyunca içerik yayınlamaya devam edecek. Yıl boyunca oyun içinde meydana gelen eşsiz mevsimsel olaylar yaşanacak. Bugünün Rabbid istilası, bu tuhaf Ubisoft karakterleri için eşi benzeri görülmemiş bir olay değil, çünkü Nintendo Switch için Mario + Rabbids Kingdom Battle etkinliğinde bir başarı görmüştü.

Bu Nisan Ayı Günü’nün mini etkinliği sadece yirmi dört saat oynanabilir olacak, bu yüzden saçmalamaya katılmak istersen oynamaya başla. The Honor’un son özel etkinliği için, Return of the Otherworld, Cadılar Bayramı’nı loot ve bazı tricklerle kutlayarak oyuncuların ürkütücü olmalarına yardımcı olacak. Bugün oyuna giriş yapan oyunculara özel bir ödül olarak bir yakın dövüş paketi verilecek. The Honor için piyasaya sürülmesinden bu yana çok fazla içerik ekledi, Arcade Mode oyunculara değer katmak için bir oyun sonu PvE deneyimi yarattı.

 

For Honor’un yaratıcı direktörü Roman Campos-Oriola ile yaptığı röportajda Shacknews’e;

“Arcade’de PvP’de kullandığınız karakteri kullanıyorsunuz. Bu paylaşılan bir ilerleme. Arcade, görevlerden yapıldı, bu yüzden görev zorluğu, bağlantılı. Donanımınız ne kadar yüksek olursa, erişebileceğiniz o kadar zor görevler olur: Görev bir dizi karşılaşmadan oluşur, bu yüzden daha kolay olan görevler dört karşılaşmadır, diğer görevler ise altı karşılaşmaya kadardır. Oyunda harita, herhangi bir düşman ve ayrıca oyuncuya veya düşmanlara, daha fazla sağlık, kanama hasarı, ya da sürekli yanıyorsa değiştiriciler ekler ve bu da karşılaşma üzerinde bir baskı oluşturur. “

açıklamalarında bulundu.

Ubisoft’un Rabbids içeren etkinliği bir günlük olsa bile, oyunu desteklemeye devam ettiğini görmek harika. Kuşkusuz bugün çok garip olacak. Nisan şaka gününde bizleri takip etmeye devam edin.