For Honor 1.08 Yaması Bugün Çıkıyor

For Honor 1.08 Yaması Bugün Çıkıyor

For Honor’ın önceden geleceğini söylediği ‘’oyundan çıkma cezası’’ özelliği eklenecek fakat, bir süreliğine çalışmayacak.  Sistem bir oyunun ortasında oyunu terkeden oyunculara 10 dakikalık maç yapamama cezası uygulayacak. Bir gruptaysanız lider ceza aldığı zaman grup üylerinin de ceza alacağını bilmeniz gerekiyor. 

Ceza sisteminin ne zaman faaliyete geçirileceği konusunda herhangi bir işaret yok, o zamana kadar istediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Aslında yapmasanız daha iyi. Çünkü bu çok alçakça bir hareket özelliklede bir takımla beraber oynuyorsanız.

Ubisoft’un duyurusana göre, 1.08 Yaması oyunun çeşitli bölümlerine çeşitli ince ayarlar da eklemekte ve aynı zamanda da burda yazmaya gerek duymadığımız birkaç buğu düzeltmekte.  Şimdi biz burada biraz oyundan çıkma cezasından bahsedeceğiz.

Geliştirici yorumları şöyle: Artık maçlar sırasında Oyundan Çıkış Cezası özelliğini etkinleştirebiliyoruz. Etkinleştirildiğinde, oturumu terk eden oyuncular bir ceza alacak. Bu, maçlar sırasında öfke ile oyundan çıkma miktarını azaltacak ve maç deneyiminin genel kalitesini artıracaktır. Özellik bu yamaya dahil edildi, ancak yalnızca daha sonraki bir tarihte etkinleştirilecek.

Oyuncu, maçtan ayrılmadan önce ceza ile ilgili bir uyarı mesajı alacaktır. Eğer oyuncu çıkışa devam ederse (oyun menüsünden veya Alt + F4 vasıtasıyla), 10 dakikalık oyunlara katılamama cezası alacaktır.

 Bu ceza, liderleri ayrılsa dahi tüm grup üyeleri için geçerlidir.

Eksik grupları ve eşleştirme sorunlarını göz önünde bulundurmanız için size 30 saniyelik bir süre verilecek.

Çıkış cezası yalnızca eşleştirme yoluyla oynadığınız oyunlarda geçerli olacaktır.