Fornite'a Doğum Günü Etkinlikleri İçin Bir Çok Zorluk Eklenecek

Fornite'a Doğum Günü Etkinlikleri İçin Bir Çok Zorluk Eklenecek

Günümüzün en popüler battle royale oyunlarından birisi olan Fornite, bu hafta sonu doğum gününü kutlamaya hazırlanıyor. İlk olarak 21 Temmuz 2017 tarihinde piyasaya sürülen oyun, kısa süre içerisinde milyonlarca oyuncu kitlesine ulaştı. Epic Games ise bu seneki kutlamaları oyuna farklı zorluklar ekleyerek kutlayacak. Henüz net detaylara sahip değiliz, ancak Epic Games, bu hafta sonu daha fazla bilgi açıklayacağını söyledi.

“Yarın Fornite 3. Doğum Gününü kutluyor!” açıklamasını yaptığı bir tweet attı.” “Ücretsiz ödüller içeren Doğum Günü Mücadelelerinde bize katılın!”

İçerik oluşturucu desteği programındaki bazı Fornite oyuncularına gönderilen yama notları, zorlukların oyunculara ek deneyim ve ödüller vereceğini söylüyor. Veri madencileri yeni silah ve araç kaplamaları dosyalarını buldu.

Benzersiz zorluklar ve çeşitli doğum günü etkinlikleri Temmuz ayında gerçekleşti. Epic Games diğer etkinlikleri pandemiden dolayı ertelemek zorunda kaldı.

Ayrıca geçtiğimiz gün yayınlanan haftalık Fornite güncellemesi oyuna birçok yenilik getirdi. Wolverine Ağlayan Orman'da dolaşmaya başladı. Oyuncular onu dışarı çıkarmayı başarırlarsa rekabet için pençelerini kullanmak zorunda kalacaklar. Sezon bitmeden önce özel bir kostüme sahip olmak için Wolverine zorluklarını tamamlamanız gerekiyor.