Fornite’a Ünlü Oyuncu Ninja Eklendi

Fornite’a Ünlü Oyuncu Ninja Eklendi

      Günümüz oyun sektörünün en önemli isimlerinden birisi olan Ninja’ın Fornite açısından ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek yok. En ünlü yayıncılardan birisin olan Ninja’ın ( Tyler Blevins) yayınlarında Fortnite oynamadan önce de çok yüksek izleyici rakamlarına sahipti. Fakat yayınlarında Fornite oynamaya başladığı günden itibaren çok hızlı bir şekilde yükselmeye ve tanınmaya başlandı.

    Ayrıca tüm bunlara ek olarak Fortnite’in de çok hızlı bir şekilde milyonlarca oyuncuya ulaşması bu yükselişin en büyük etkenlerinden birisi oldu. Ninja’ın bu kadar kısa sürede Fornite sayesinde yükselişe geçmesinin en önemli sebeplerinden birisi, oyunu çok iyi bir şekilde oynayabilmesinden kaynaklanıyordu. Birçok oyuncunun dikkatini çeken Ninja, bir anda Fornite oyuncularının vazgeçilmezi haline geldi.

    Geçtiğimiz aylarda da yıllardır yayınlarını yaptığı Twitch platformundan ayrılıp Microsoft’un kurduğu yayın platformu Mixer’a geçiş yapmıştı. Bu olaydan sonra izleyicilerinde düşüş yaşanması beklenen Ninja tam tersine kendini geliştirmeyi başardı. Son olarak yıllardır oynadığı Fornite tarafından ödüllendirileceğini açıklayan Ninja, bugünden itibaren oyunda fiziksel olarak yer alacağını duyurdu.

   Fornite’a bir kostümünün ekleneceğini resmi Twitter hesabı üzerinden açıklayan Ninja, oyuna başladığı ilk günden beri bir kostümünün olmasını hayal ettiğini açıkladı. Fornite’a eklenecek olan Ninja kostümleri Perşembe gününden Pazar gününe kadar Epic Games mağazası üzerinden satın alınabilecek.

    Ninja kostümünü oyuna ekleyen Fortnite, Ninja temalı bir kazmayı da oyuna ekledi. Ayrıca Ninja temasına sahip sırt çantası ve Ninja’ın meşhur dansı da oyun eklendi. Oyuncular tüm yenilikleri Epic Games mağazası üzerinden satın alınabilecek.

     Ninja’nın oyuna eklenişiyle alakalı bir açıklama yapan Epic Games, bunun yalnızca bir başlangıç olacağını ve bu ikon serisini devam ettireceklerini belirtti. Ayrıca bu ikon serileri kapsamında film,moda ve oyunun Fornite ile birleşeceğini açıkladı.

    Epic Games’in Ninja için yaptığı açıklamadan da anlaşılacağı üzere, oyuna önümüzdeki günlerde daha fazla oyuncunun ilgisini çekmek adına tanıdık yüzleri oyuna ekleyeceği belli oldu. Stranger Things, Star Wars gibi markalarla partnerliği olan oyuna bu alanlarda yeni eklemeler olabilir.