Fornite Sezon 3: Son Güncelleme İle Gelen Tüm Yenilikler

Fornite Sezon 3: Son Güncelleme İle Gelen Tüm Yenilikler

Fornite: Sezon 3 nihayet yayınlandı. Epic Games, oynaması ücretsiz battle royale oyununun merakla beklenen üçüncü sezonunu başlattı. Sabahın erken saatlerindesunucu kesintilerini takiben, yeni güncelleme kullanıma sunuldu. Yeni güncelleme sunucular için su temalı makyaj, yeni bir savaş kartı ve çok fazlasını ekliyor. En dikkat çeken yeniliklerden biri, dünyanın en ikonik süper kahramanlarından biri. Bu süper kahramanı tasarlayan ekip ise oldukça süpriz bir görünüm sunuyor. Bunu kaçırmak istemeyebilirsiniz, ancak bu özel görünümden en iyi şekilde yararlanabilemk için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Sezon 3'ün sinematik tanıtım fragmanı, su temasını ve Sezonun resmi sloganı olan “Splash Down” ı gösteriyor. Fragmanda gözüken Aquaman ise geçen sezonki Deadpool gibi sezonun temalı karakteri olarak hizmet edecek. Aşağıdan fragmanı izleyebilirsiniz.

Fortnite Chapter 2 Sezon 3 Splash Down Genel Bakış

Epic Games ayrıca Fortnite Chapter 2 Season 3 Splash Down için resmi bir açıklama yayınladı. Adanın sular altında kaldığı ve oyuncuların keşfedeceği yeni yerlerin ve hatta binilebilen köpekbalıklarının olduğu teyit edildi.

Fortnite Sezon 3 Zorluklar

Zorlukları ilk olarak standart olanlar mevcut. Bunların yanı sıra sade Hills de cini arama ve karakterin başarı kilidini açacak Aquaman zorlukları da bulunuyor. Yeni zorluklar her zamanki gibi Perşembe günleri haftalık olarak başlayacak ve Battle Pass'ı yükseltmenize aşağıda elde edebileceğiniz birçok ödül bulunmaktadır.

Yeni Oyun Sistemi: Marauders

Fornite Bölüm 2 Sezon 3  ayrıca adaya gelerek size bir tehdit oluşturan Marauders şeklinde yeni bir oyun sistemi sunuyor. Epic, “Adaya geldiklerinde, hayatta kalmaya çalışırken aynı zamanda çapulculardan da kendini koru” diyor.

Fortnite Harita Değişiklikleri

Beklendiği gibi, ada haritası radikal olarak değişen alanları suya batırmıştı. Bazı noktalar tamamen sualtındayken, diğer kısımları suya kısmen batmıştır, Yüksek rakımlarda olan kısımlar ise etkilenmedi. Bunu telafi etmek için, bir köpekbalığından olta kamışı kullanarak sizi suyun içinden çekmesini sağlayabilirsiniz.

Fortnite: Arabalar

Her ne kadar ilk olarak duyurulduğunda tepki çekse de bu sezon arabalar eklenebilir. Ancak henüz bunlardan yararlanıp yararlanamayacağınız belli değil. Sezon boyunca, su seviyesi düşecek ve bir noktada araçlara erişim sağlanabilecek.

Fortnite Çökmeleri

Epic Games, çarkın kullanıldıktan sonra meydana gelen çökmelerin farkında olduğunu ve bunları çözmeye çalıştığını söylüyor. Bir oyundan önyükleme yapmadığınızdan emin olmak için şimdilik bu özelliği kullanmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Bunun ne kadar çabuk çözüleceğine dair hiçbir açıklama yok, ancak Fornite Trello panosundan devam etmekte olan tüm Sezon 3 konularını takip edebilirsiniz.

Yeni Savaş Bileti

Her zamanki gibi, yeni bir sezon yeni bir Battle Pass anlamına gelir. Bölüm 2 Sezon 3 Battle Pass teklifi, bir dizi kozmetik ekstra ile birlikte gelir. Gerekli aşamaları geçtikten sonra Fade ve Ocean kıyafetlerinin kilidini açabilirsiniz. Aquaman, yılın ilerleyen dönemlerinde gelecek ve muhtemelen Deadpool gibi zorluklara bağlı olacak.

Battle Pass ayrıca, oyuncuların kendi benzersiz şemsiyelerini oluşturmalarına izin veren ve geçen sezon Maya derisiyle gördüğümüz bir özelliği anımsatan “Build-A-Brella” adlı yeni bir özellik sunuyor.

100. seviyeye ulaştığınızda, Soluk cilt için ekstra bir stil seçeneği olan Maskeyi kazanırsınız. Ancak, Battle Pass'ın sonuna akdar gitmenin ek bir ödülü var ve bu Ebedi Şövalye derisi. Seviye atlamaya devam ederek. onu daha da özelleştirebilir ve “Ebedi Şövalye'nin gerçek renklerini ortaya çıkartabilirsin”

Aşağıdan Battle Pass fragmanının tamamını inceleyebilirsiniz.