Fortnite 2019’da 100 Milyon Dolar Para Ödülü Verecek – Fortnite Dünya Kupası

Fortnite 2019’da 100 Milyon Dolar Para Ödülü Verecek – Fortnite Dünya Kupası

Fortnite Dünya Kupası

Fortnite Dünya Kupası

Epic Games, yaklaşmakta olan Fortnite Dünya Kupası için ilk detayları açıkladı. Elemelerle Nisan ayında başlayacak ve finallerle Haziran sonunda sona erecek. Açıkça Fortnite, Epic’in banka hesabını patlatmaya hazır hale getirdi. Çünkü 2019‘da 100.000.000 $ para ödülü vermeyi planlıyor.

8 Nisan’da başlayıp 16 Haziran’da bitecek olan Fortnite World Cup‘ın çevrimiçi açık elemelerinde her hafta 1 milyon dolarlık ödül havuzu için oyuncular birbirlerine karşı oynayacaklar. Daha sonra, 26-28 Haziran tarihleri arasında, en iyi 100 solo oyuncu ve en iyi 50 ikili takım New York’ta mücadele edecek. Her oyuncu 30 milyon dolarlık ödül havuzunun en az 50.000 doları ile finalden ayrılırken, solo şampiyon kendi başına 3 milyon doları kazanacak.

Haftalık turnuvalar, 1 milyon dolarlık ödül havuzları ile birlikte Dünya Kupası’ndan sonra da devam edecek. Yıl sonuna kadar, farklı mod ve biçimlerde olacaklar. Epic, “rekabetçi oyun alanını açacağını” söyledi. Umarız izlemek, daha eğlenceli olur. Diğer etkinlikler Dünya Kupası finallerinde de gerçekleşecek, bu yüzden sadece battle royale olmayacak.

Fortnite’da korkunç derecede kötü olmayan insanlar için bu kesinlikle çok para kazandıracaktır. Bununla birlikte, 13 yaş ve üstü bir Fortnite hesabınız olduğu sürece herkese açıktır.