Fortnite 9.10 İçerik Güncellemesi

Fortnite 9.10 İçerik Güncellemesi

Fortnite İçerik Güncellemesi

Fortnite İçerik Güncellemesi

Fortnite‘ın 9.10 içerik güncellemesi şimdi PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda yayında. Resmi yamanın ayrıntılarında dikkat çektiği gibi, bu haftaki güncelleme battle royale nişancısına yeni bir silah daha getiriyor. Fortnite Creative ve Save the World için sınırlı süre modları ve bazı yeni içerikler bulunuyor.

Güncellemenin başlangıcı yeni bir silah: Burst SMG (Seri Hafif Makineli Tüfek). Yaygın, nadir ve sıradışı çeşitlerde bulunur ve yer ganimetlerinde, sandıklarda veya satış otomatlarında bulunabilir. Yeni silah 24’lük bir şarjöre sahip ve hafif cephane kullanır. Bununla birlikte, buna yer açmak için, Epic başka bir silahı mahzene kaldırdı: Susturuculu Hafif Makineli Tüfek.

Seri Hafif Makineli Tüfek’in yanı sıra, Epic bu hafta rotasyona üç farklı LTM ekliyor. Birincisi, sadece Efsanevi değişken silahlara sahip Som Altın Çiftli. Diğeri Mahzen Ekipli; adından da anlaşılacağı gibi, bu mod sadece standart oyunda mahzendeki öğeleri içerir. Son olarak Tehlikeli Yakınlaşmalar Ekipli‘de Pompalı Tüfekler ve Sırt Roketleri kullanarak çatışmalar yapıyorsunuz.

Bunun ötesinde Epic, Kapışma Takımı sırasında 4 Sıcak Nokta’nın ortaya çıkmasını sağladı. Geliştiriciye göre, stüdyo buna “geçici bir düzeltme” demesine rağmen “her iki tarafta en az bir tane olmasını sağlamak için” yapıldı. Bu arada, Fortnite’ın Save the World moduna yeni bir kahraman eklendi ve Fortnite Creative‘de bir kaç yeni galeri var. Bu haftaki Battle Royale değişikliklerine ait yama notlarını aşağıda okuyabilirsiniz; tam notlarını Epic’in web sitesinde buradan bulabilirsiniz.

Fortnite 9.10 İçerik Güncellemesi Yama Notları

Battle Royale

Sınırlı Süreli Mod Rotasyonları:

Som Altın Çiftli
Efsanevi silahları kullanarak sonuna kadar mücadele edin!

Mahzen Ekipli
Sadece standart modlarda mahzene kaldırılan sınırlı sayıdaki silahları içeren bir Battle Royale deneyimi.

Tehlikeli Yakınlaşmalar Ekipli
Pompalı Tüfekler ve Sırt Roketleriyle yakın menzilli çatışmalar!

Silahlar ve Eşyalar
– Seri Hafif Makineli Tüfek
– – Yaygın, Sıradışı ve Nadir çeşitleri mevcut.
– – 4 mermilik hızlı, seri atışlar yapar.
– – 23, 24, 25 hasar verir.
– – Kafadan vuruş hasarı x1,75’tir.
– – 24 mermi alır.
– – Yer ganimetlerinde, sandıklarda veya satış otomatlarında bulunabilir.
– – Hafif Cephane kullanır.
– Mahzene Kaldırıldı
– – Susturuculu Hafif Makineli Tüfek
– – – Yaygın, Sıradışı, Nadir
– – – Bu haftanın içerik güncellemesinde Seri Hafif Makineli Tüfek var. Susturuculu Hafif Makineli Tüfek ile birçok yönden benzerlik taşıyor (Yüksek DPS, Hafif Cephane, Nadirlik). Bu iki silahın da oyunda fazlaca bulunmasını ve bölgelerdeki eşyaların çeşitliliğini korumak adına Susturuculu Hafif Makineli Tüfeği mahzene kaldırmaya karar verdik.

Kapışma Takımı
– Her tarafta en az bir tane olmasını garantilemek için artık her maça 4 Sıcak Nokta eklendi. Bu büyük takım modlarında her tarafta aynı sayıda olma durumunu oluşturuna kadar geçici bir çözüm olacak.