Fortnite Adasında En Yüksek Noktalar Nerede Bulunur?

Fortnite Adasında En Yüksek Noktalar Nerede Bulunur?

Fortnite Adasındaki En Yüksek Yerler

Fortnite Adasındaki En Yüksek Yerler

Başka bir hafta, başka bir Fortnite challenges. Sezon 8 Battle Pass’da her şeyin kilidini açmak isteyenler için, tüm mini görevlerin tamamlanması çok önemlidir, böylece Pass seviyesini yükseltmek ve kozmetik ürünlere erişmek için gereken Battle Stars kazanılır. Sezon 8, Hafta 6‘nın challenges görevlerinin çoğunluğu oldukça basit olsa da, oldukça aldatıcı olabilecek bir tane var: Adadaki en yüksek beş yeri ziyaret etmek. Sizlere yardımcı olması için bu yazımızda nereye gidileceğini ve ne yapılacağını anlattık.

Fortnite adası yüksek alanlarla doludur, bu yüzden hangisinin en yüksek olduğunu tahmin etmek biraz zaman alabilir. İşleri hızlandırmak için, tam olarak nereye gitmeniz gerektiğine dair hızlı bir çözüm bulduk. Neyse ki, birkaçı birbirine oldukça yakın yerleştirilmiş, bu da görevi tamamlamayı daha da kolaylaştırıyor.

Yerlerin ilki, doğal olarak volkan krateridir. Bundan sonra adanın batı tarafına gitmeniz gerekecektir. Snobby Shores’a doğru ilerleyin ama doğu tarafında durun. Çünkü, şüpheleneceğiniz gibi, yolda iki dağ var. Basitçe bunların tepesine doğru yol alın. Bundan sonra, haritanın daha soğuk olan kısmına güneye gitme zamanınız geldi. Son iki yükseltilmiş konum Polar Peak’teki kalenin tepesi ve ardından Frosty Flights yakınındaki denizaltı. Bu yerlere gittikten sonra tamamlamış olmanız gerekiyor.

En yüksek konumların bulunabileceği bir haritaya ve listeye de göz atabilirsiniz.

Fortnite Adasındaki En Yüksek Beş Yer

H3 referansındaki volkan krateri
C5 referansındaki Snobby Shores dağının kuzeydoğusu
B5 referansındaki Snobby Shores’un ikinci dağı
C7 referansındaki Polar Peak’teki kale
B8 referansındaki Frosty Flights’ın doğusundaki denizaltı

Haftanın bir diğer zorlu challenge görevi, Ahşap Tavşan, Taş Domuz ve Metal Lama’yı ziyaret etmektir. Bunların nerede bulunacağını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan konumuza ulaşabilirsiniz.

Fortnite Ahşap Tavşan, Taş Domuz, Metal Lama Nerede Bulunur?