Fortnite Avengers: Endgame Geçiti Iron Man Ekipmanını Tanıttı

Fortnite Avengers: Endgame Geçiti Iron Man Ekipmanını Tanıttı

Fortnite Iron Man Ekipmanını Tanıttı

Fortnite Iron Man Ekipmanını Tanıttı

Fortnite, 25 Nisan’da battle royale moduna gelecek olan Avengers: Endgame geçit etkinliğine ilişkin tanıtımları yavaş yavaş yapıyor. İlk iki resim Kaptan Amerika ve Thor‘un ekipmanlarını sergilemişti. Bu yüzden tahmin edildiği üzere, bugün gelen üçüncü tanıtım Iron Man‘i içeriyor.

Tweet diğerleri gibi, Endgame tagline’ı “Ne pahasına olursa olsun” ifadesinden alıntı yapıyor ve #FortniteXAvengers hashtagini kullanıyor. Bu tanıtım, Iron Man’ın filmlerde ve çizgi romanlarda itiş ve saldırı için kullandığı itici eldivenleriyle Fortnite karakterini gösteriyor. Önceki tanıtımlarda Captain America’nın kalkanı ve Thor’un baltası Stormbreaker gösterilmişti.

Bu tanıtımların tümü, battle royale etkinliğinin oyuncuların ikonik Avengers silahlarını kullanabileceğine izin vereceğini öne sürüyor. Büyük olasılıkla sınırlı bir süre modunda. Avengers: Infinity War ile birlikte Epic, oyuncuların Thanos‘un yıkıcı Infinity Gauntlet‘ini kullanmalarına izin veren özel bir geçit başlatmıştı. Epic Infinity Gauntlet modunun bir şekilde geri dönüp dönmeyeceği veya bu geçit etkinliği hakkında şu ana kadar ayrıntılı bilgi vermedi. Bu sınırlı süreli modlarının hepsi normal battle pass özelliklerinden ayrıdır.