Fortnite Battle Bus (Savaş Otobüsü) Artık Daha Hızlı Hareket Ediyor

Fortnite Battle Bus (Savaş Otobüsü) Artık Daha Hızlı Hareket Ediyor

Fortnite Battle Bus Daha Hızlı

Fortnite Battle Bus Daha Hızlı

Battle Bus‘ın bir çeşit tutkunu sayesinde, Fortnite‘ın battle royale‘inde biraz daha hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Epic, uçarken % 25 daha hızlı hareket etmesini sağlayan bir güncellemeyi hayata geçirdi. Böylece dışarı sıçramaya başlayabilir ve bu kadar hızlı bir şekilde ilerlemeye başlayabilirsiniz.

Epic, Battle Bus sürücüsünün gaza basmasına ilişkin belirli bir sebep göstermedi. Muhtemelen seyirciler savaş alanına düşmeye daha alışık olduklarından, Epic bu süreci biraz hızlandırabileceğini düşünüyor. % 25’lik bir artış hissedilebilecek kadar önemlidir, ama çok şaşırtacak kadar da hızlı değildir. Belki de otobüs şoförüne teşekkür eden insanlara atfedilebilir.

Bunu takiben bir Tweet’te Epic, Alpha Tournament talebinin yüksek olduğunu kaydetti ve Battle Bus’dan kaçmak hakkında arsız bir şaka yaptı. Daha sonra turnuva çökmelerine ve Android sorunlarına yardımcı olmak için küçük bir yama dağıtıldığını yazdı.

Alpha Tournament, 6.10 yamada tanıtılan yeni oyun içi turnuva özelliğinin resmi başlangıcıdır. Her Cuma gecesi Kasım ayı sonuna kadar Friday Night Fortnite adlı ayrı bir turnuva düzenlenecek. Turnuvalar şu anda bir test aşamasındadır ve kazanabileceğiniz pimler çoğunlukla değersizdir. Ama Epic, gelecekte bu pimlerin daha yüksek seviyeli turnuvalar için giriş ücretiniz olabileceğini söyledi.