Fortnite Büyük Piyano Nerede Bulunur?

Fortnite Büyük Piyano Nerede Bulunur?

Fortnite Büyük Piyano

Fortnite Büyük Piyano

Fortnite Sezon 10 Hafta 6 geldi, bu da Epic’in popüler battle royale oyununda Battle Pass sahiplerinin tamamlaması gereken yeni challenges olduğu anlamına geliyor. Bu haftanın setine Boogie Down adı veriliyor ve adından da anlaşılacağı gibi, challenges görevlerinin çoğu, müzik veya dans etrafında dönüyor. Bir tanesi de büyük boy bir piyanoyu ziyaret etmenizi istiyor. Piyanonun nerede bulunduğundan emin değilseniz bu challenge biraz zor olabilir, bu yüzden size yardımcı olması için haritada konumunu belirledik.

Fortnite Büyük Piyano Konumu

Büyük boy piyano bir süredir adada yer almaktadır. Bu yüzden Fortnite’da epey vakit geçirdiyseniz muhtemelen nereye gideceğinizi zaten biliyorsunuzdur. Adaya aşina değilseniz piyano, en doğu uçta, Lonely Lodge’un hemen doğusunda bulunabilir. Oraya gidin ve yerde dev bir klavye göreceksiniz. Bulmak için daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, haritaya göz atabilirsiniz.

Challenge Nasıl Tamamlanır?

Piyanonun nerede olduğunu öğrendikten sonra, bu challenge görevinin tamamlanması sadece an meselesidir. Onu çalmanıza gerek yok. Bununla birlikte, standart Boogie Down challenge görevlerinin yedi tanesini tamamladığınızda, daha zorlu Prestige sürümlerinin kilidini açacaksınız ve bu görevin Prestige eşdeğeri sizden notaları çalmanızı istiyor.