Fortnite Durr Burger Head, Taş Kafa Heykeli ve Dinozor Nerede Bulunur?

Fortnite Durr Burger Head, Taş Kafa Heykeli ve Dinozor Nerede Bulunur?

Fortnite Durr Burger Head, Taş Kafa Heykeli ve Dinozor

Fortnite Durr Burger Head, Taş Kafa Heykeli ve Dinozor

Sezon 10 veya Sezon X Fortnite: Battle Royale resmi olarak devam ediyor. Epic, bu sezon için işleri büyük ölçüde sarstı. Harita sadece bazı büyük değişikliklere uğramakla kalmadı, aynı zamanda challenges görevlerinin işleyiş şekli de tamamen yenilendi. Geçtiğimiz sezonlar tüm oyunculara haftalık challenges görevlerin bazılarına erişme şansı verirken, bir Battle Pass’a sahip olanlar için ek görevler de sağlanıyordu. Bu sezon Battle Pass challenges görevlerinin çoğunu kapsıyor. Bu yüzden, oyundan en iyi şekilde yararlanmayı istiyorsanız, 950 V-Bucks’a bir tane almaktan başka çareniz yok gibi.

Challenges görevleri de öncekinden çok farklı şekilde yapılandırılmıştır. Standart haftalık challenges görevlerinin yerine, Epic bu sezonun challenges görevlerini farklı temalar altında gruplandırıyor. Tamamladığınız her challenges, size Battle Stars kazandıracak. Bu da Sezon X Battle Pass seviyenizi yükseltir ve bu sezonun yeni skinleri ve diğer ödüllerini açar.

Road Trip challenges görevlerinden biri, adanın çevresindeki üç farklı yeri ziyaret etmenizi ister; bir Drift-boyalı Durr Burger Head, bir dinozor ve bir Taş Kafa Heykeli. Bunları nerede bulacağınızdan emin değilseniz, aşağıda konumlarını derledik.

Durr Burger Head, Dinozor ve Taş Kafa Heykeli Konumları

Daha önce belirtildiği gibi, bu challenge sadece belirtilen üç yeri ziyaret etmekten ibarettir. Bunlara istediğiniz sırada gidebilirsiniz, bu yüzden nereye bakacağınızı öğrendikten sonra bu görevi tamamlamak kolay olacaktır.

Durr Burger Head, Pleasant Park’ın hemen doğusunda bulunan bir tepe üzerinde yer almaktadır.  Dinozor adanın diğer ucunda bulunabilir; onu Paradise Palms’ın güneyinde göreceksiniz. Son olarak, Taş Kafa donmuş gölün yakınında Polar Peak’in kuzeyindeki bulunabilir. Bir Moai heykeline benziyor, bu yüzden görmesi kolaydır. Üçünü de ziyaret ettiğinizde, challenge görevini tamamlayacak ve bunun için 10 Battle Star kazanacaksınız.

Durr Burger Head, Dinozor ve Taş Kafa Heykeli Harita

Durr Burger Head, Dinozor ve Taş Kafa Heykeli Harita