Fortnite Gelecek Güncellemede Yeni Suppressed Silah Ekliyor

Fortnite Gelecek Güncellemede Yeni Suppressed Silah Ekliyor

Fortnite Suppressed Silah Ekliyor

Fortnite Suppressed Silah Ekliyor

Epic Games, oyunun Battle Royale modu küresel bir hit haline geldiğinden, Fortnite‘a haftalık olarak yeni bir eşya veya silah sunuyor ve bu trend bu hafta da devam edecek. Oyunun en son güncellemesi öncesinde, geliştirici yeni bir silah daha gösteriyor: Suppressed Sniper Rifle.

Silah, Fortnite’ın oyun içi haber akışında “yakında geliyor” olarak listelenerek, bu haftaki içerik güncellemesinin bir parçası olarak geleceğini doğruladı. Açıklamada, “Bu bastırılmış sürgü hareketli Sniper ile rakiplerinize sessizce saldırın.” yazıyor. Görselde yeni silaha bir göz atabilirsiniz.

Fortnite Suppressed Sniper Rifle

Fortnite Suppressed Sniper Rifle

Oyuncular, Suppressed Sniper Rifle’ı denemek için fazla beklemek zorunda kalmayacaklar. Epic, Twitter’da Fortnite’nin bir sonraki içerik güncellemesinin tüm platformlarda (PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlar) 8 Ocak Salı piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Fortnite’ye gelen en son ürün, geçen hafta 7.10.2 güncellemesinin bir parçası olarak gelen Boom Box’du. Oyundaki diğer pek çok öğenin aksine, Boom Box doğrudan diğer oyunculara zarar vermez. Daha ziyade, yapılar için bir sayaç işlevi görür, patlama yarıçapındakileri yok eden bir müzik patlaması gönderir.