Fortnite Geliştiricileri Popüler Bir Öğenin Neden Kaldırıldığını Açıklıyor

Fortnite Geliştiricileri Popüler Bir Öğenin Neden Kaldırıldığını Açıklıyor

Fortnite Öğeleri Neden Kaldırılıyor?

Fortnite Öğeleri Neden Kaldırılıyor?

Epic, Fortnite‘a neredeyse bir haftalık sürede yeni bir ürün ve silah tanıttı. Bildiğiniz gibi oyun global bir popüler haline geldi, ama ürün havuzunu dengeli tutmak için geliştirici, periyodik olarak bazılarını “vault” a taşıyarak oyundan etkin bir şekilde uzaklaştırdı. Geçen hafta, Sezon 6’nın başlangıcında stüdyo, çok sayıda öğeyi vault’a taşıdı ve şimdi, neden birinin kaldırıldığını biliyoruz.

Twitter’da (Fortnite Intel) Epic Games Community Coordinator’dan Sean Hamilton, geçen hafta Fortnite’den kaldırılan öğeler arasında Bouncer’ın neden kaldırıldığını açıkladı. “Son hareketlilik öğelerinin akışı ve ayrıca gelecek için planladığımızdan dolayı Bouncers’ı kaldırdık.” diye yazdı.

Hamilton ayrıca, vault öğelerinin mutlaka oyundan kalıcı olarak kaldırılmadığını yineledi; Daha önce bazı vault’a olan silahlar, daha sonra tekrar işlendikten sonra Fortnite’a tekrar kazandırıldı. Bu da, Bouncer’ın (veya yakın zamanda çıkardığı diğer dört Epik silahın herhangi birinin) geri getirme ihtimalini açık bırakır.

Oyun, Epic’in Fortnite’deki çalışmalarında başka ne tür hareketlilik öğelerinin bulunduğunu görmeye devam ediyor, ancak stüdyo bu haftaki 6.01 güncellemesiyle yeni bir tuzak öğesi oluşturdu: Chiller. Tuzak başka bir oyuncu tarafından tetiklendiğinde, ayakları birlikte donar ve etrafa kaymalarına neden olur.