Fortnite Gizli Battle Star Nerede Bulunur?

Fortnite Gizli Battle Star Nerede Bulunur?

Fortnite Gizli Battle Star

Fortnite Gizli Battle Star

Fortnite‘ın 9.30 yamasıyla Hafta 7’nin challenges görevleri PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlara geldi. Sadece bu görevleri tamamlamakla değil, Battle Pass‘ınızı seviyelendirmek ve Sezon 9‘un kozmetik ödüllerinin daha fazlasının kilidini açmakla kalmayacak, aynı zamanda belirli bir haftadaki challenge görevlerini de tamamlayabilirseniz sizi ekstra bir bonus bekliyor olacak. Bu haritanın etrafına gizlenmiş ücretsiz bir eşyaya işaret eden özel bir yükleme ekranıdır.

Yükleme ekranı, Sezon 9’un Utopia challenges görevlerinin birini tamamlamanın ödülüdür ve işaret ettikleri eşya haftaya göre değişir. Her çift numaralı Utopia challenges sizi Sezon 9’da bulabileceğiniz yeni bir koleksiyon olan bir Fortbyte’a götürecektir. Öte yandan, tek numaralı Utopia challenges ise, Battle Pass’a bir kez toplanan tam bir kademe ile yükseltecek ücretsiz bir Battle Star‘a yönlendirecektir.

Yedi hafta sürecek Sezon 9 challenges görevlerini tamamladığınızda, aşağıda gösterilen yükleme ekranının kilidini açacaksınız. Bu haftanın ekranı, Sezon 8’in yanardağının bulunduğu yeni tesis olan Pressure Plant’te belirlendi. Bu seferki ipucunu bulmak oldukça kolay; resmin sol tarafına bakın ve merdiven setinde bir Battle Star göreceksiniz. Oyunda bulacağın yer orası.

Fortnite Gizli Battle Star Yükleme Ekranı

Fortnite Gizli Battle Star Yükleme Ekranı

Bir maça girdikten sonra Pressure Plant’e doğru ilerleyin ve yükleme ekranında görünen merdivenleri bulun. Battle Star’ı olduğu gibi orada göreceksiniz. Ulaşmak için yolunu bulun, daha sonra maçı tamamlayın ve Battle Pass’ı bir seviye yükseltin. Bulmak için daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, Battle Star’ın konumunu aşağıdaki harita üzerinde işaretledik.

Fortnite Gizli Battle Star Konumu

Fortnite Gizli Battle Star Konumu