Fortnite Gizli Fortbyte #2 Nerede Bulunur?

Fortnite Gizli Fortbyte #2 Nerede Bulunur?

Fortnite Fortbyte #2

Fortnite Fortbyte #2

Fortnite‘ın Hafta 6 challenges görevleri PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda geldi, bu da artık Battle Stars kazanma ve Sezon 9 Battle Pass‘ınızı seviyelendirme şansınız olduğunu gösteriyor. Her zamanki gibi, bu challenges görevlerinin birçoğunu tamamlamak için ek bir teşvik var; belirli bir haftadan tüm yedi görevi de hallederseniz, ayrıca Sezon 9’un Utopia challenges görevlerinden birini tamamlarsanız, bu sizi başka bir Fortbyte da dahil olmak üzere oyunda bir yere gizlenmiş gizli bir eşyaya götürecektir.

Sezon 9‘da tamamladığınız her bir Utopia challenge görevi sizi ücretsiz bir öğeye yönlendiren gizli bir ipucu içeren özel bir yükleme ekranıyla ödüllendirecek. Tek numaralı Utopia challenges ücretsiz bir Battle Star’a yol açacak. Bu da, Battle Pass’ınızı tek bir kademe yükseltir. Bununla birlikte, çift numaralı challenges, sizi belirtilen Fortbytes’a yönlendirecektir.

Fortbytes, bilgisayar yongalarına benzer ve topladığınız her biri daha büyük bir resmin bir bölümünü açar. Toplamda 100 Fortbyte vardır ve çoğu belirli kilometre taşlarına ulaşılarak elde edilebilirken, bir kaçı Utopia challenges görevlerine bağlanır. Fortbyte #2‘de de durum böyle. Bu belirli yonga için ipucu, Hafta 6 Utopia challenge görevini tamamladığınız için kazandığınız yükleme ekranında bulunabilir veya daha spesifik olarak açıklamada, “Sadece en iyi keskin nişancılar Neo Tilted’ın çatılarından holo-saat kulesi lambasını çıkarabilir” yazıyor.

Fortnite Yükleme Ekranı

Fortnite Yükleme Ekranı

Açıklamanın dediği gibi, bu Fortbyte’yi bulmak için Neo Tilted’e gitmeniz gerekecek. Eşya, yukarıda belirtilen saat kulesinin üstünde görünecektir, bu nedenle toplama alanına gidip gelmeniz yeterlidir. Fortbyte’ın tam yerine aşağıdaki harita üzerinden bakabilirsiniz.

Fortnite Fortbyte #2 Konumu

Fortnite Fortbyte #2 Konumu