Fortnite Gömülü Hazine Haritaları “Çok Yakında”

Fortnite Gömülü Hazine Haritaları “Çok Yakında”

Fortnite Gömülü Hazine Haritaları

Fortnite Gömülü Hazine Haritaları

Fortnite‘in 8. Sezonu şimdi tüm platformlarda yayında ve Epic‘in sezon başlamadan önce dillendirdiği gibi bu da korsanların etrafında olan bir temaya sahiptir. Zaten geliştirici, battle royale oyununa yeni bir korsan alanı ve silahı ekledi. Bu hafta yolda başka bir korsan eşyası ortaya çıkıyor: hazine haritaları.

Fortnite’ın oyun içi Haber bülteni, yeni Buried Treasure (Gömülü Hazine) haritalarının yaklaşmakta olan gelişimini sunuyor. Bu öğelerin tam olarak nasıl çalışacağı belli değil, ancak Haber akışı oyuna “yakında geleceklerini” ve oyuncuların “adayı gizli ganimet için aramaya” izin vereceklerini söylüyor.

Fortnite Buried Treasure

Fortnite Buried Treasure

Epic, Gömülü Hazine haritalarının ne zaman Fortnite’da yayınlanacağını henüz onaylamadı, ancak geliştirici, oyunun bir sonraki güncellemesine eklenmeden kısa bir süre önce yeni öğeleri reklamını yapmayı seviyor. Bu nedenle haritalar muhtemelen bu haftanın yamalarına ulaşacaktır. Beklenmeyen gecikmeleri engelleyen Epic, salı günleri için Fortnite ile ilgili güncellemeler yayınlar, ancak geliştirici bu haftaki düzeltme ekinin zamanlamasını henüz duyurmadı.

Fortnite’nin 8. sezonu, büyük 8.0 güncellemesinin yayımlanmasıyla 28 Şubat’ta resmen başladı. Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz. Bu sezon çoktan değişti, özellikle de oyunun haritasıyla ilgili. Epic, keşfetmek için adanın üç yeni bölgesini ekledi: Sunny Steps, Lazy Lagoon ve dev bir volkan.

Tabii ki, yeni bir sezon aynı zamanda oyunculara bir dizi yeni skinin ve diğer kozmetik ürünlerin kilidini açma şansı veren yeni bir Battle Pass getirdi. Tamamlanması gereken yeni challenges da var. Fortnite Sezon 8 ile ilgili bilmeniz gerekenlere buradan göz atabilirsiniz.