Fortnite Güncelleme 3.4 Çıktı

Fortnite Güncelleme 3.4 Çıktı

Fortnite Güncelleme 3.4

Fortnite Güncelleme 3.4

Fortnite yine gelişiyor. Oyunun v3.4 güncellemesi PS4, Xbox One, PC ve mobil cihazlara ulaştı. Çok çeşitli değişiklikler ve eklemeler yaptı. Güdümlü Füze olan yeni bir silah ekliyor ve eski bir sınırlı zaman modunu Battle Royale‘a geri getirirken, Save the World yeni bir arayış çizgisi ve daha fazlasını elde ediyor.

The Guided Missile (Güdümlü Füze) oyun içi güncellemeler ekranından daha önce görünmüştü ve “yukarıdan uzaktan kumanda imhası” getiriyor. Epic ve Legendary gibi seviyelerde oyunculara sırasıyla 105 ve 110 hasar veren iki nadirlik geliyor. Roket ayrıca çevreye 1000 hasar verir ve 100 sağlık taşır.

Fortnite The Guided Missile (Güdümlü Füze)

Sınırlı zaman mosu Sniper Shootout‘un hayranları, mod bir çift oynama ile geri döndüğünden bu son güncellemeden memnun kalacaklar. Magnum Revolver kaldırılmışken Av tüfeği ve Crossbow eklendi.

İlginç bir şekilde, Fortnite’ın 30 FPS seçeneği kaldırıldı. Epic durumu; “v3.4’te, 60 FPS modunda çözünürlük de dahil olmak üzere görsel kaliteyi geliştiren bazı önemli GPU optimizasyonları yaptık ve şimdi 30 FPS’de oynamak için çok az neden olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde açıkladı. Başka bir yerde, bu güncelleme; çapraz oynama, çoklu hata düzeltmeleri ve Three Husketeers adlı Save the World için yeni bir arayış için geliştirmeler içeriyor. Tam yama notlarına buradan bakabilirsiniz.

Oyuncuların cephanelikleri Güdümlü Füze’nin serbest bırakılmasıyla daha da genişlerken, henüz oyuncuların eline geçirmediği bir şey de Jetpack. Jetpack’in tanıtımı haftalar önce yapılmıştı ve Epic son dakikada ertelemişti. Ne yazık ki bu konuda henüz yeni bir gelişme yok.

Kaynak: 1